Δελτίο Τύπου

Clan of Xymox (darkwave - NED)

Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, οι θρυλικοί Clan of Xymox, μετά από δύο αλλεπάλληλα sold-out στο Death Disco, επιστρέφουν στο τόπο του εγκλήματος.
 
Η Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, είναι η μέρα που απευθύνεται στους φανατικούς οπαδούς των Xymox. Θα διατεθούν συνολικά μόνο 100 εισιτήρια για τη συναυλία και το setlist θα είναι ένα από αυτά που σπάνια κάνουν. Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, είναι η “κανονική” μέρα με όλα τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να τους αγαπήσουμε.

Οι Clan of Xymox ήταν για πολλά χρόνια απωθημένο της τοπικής dark wave κοινότητας. Ένα συγκρότημα που έγραψε μερικές από τις χρυσές σελίδες της 4AD, με αναρίθμητα club hits στα σκοτεινά στέκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και με πολυάριθμους οπαδούς που τους τοποθετούσαν δίπλα στους Cure, τους Bauhaus και τους Joy Division. 

Αν και ενεργοί από τις αρχές των 80's μας πρωτοεπισκέφθηκαν μόλις στα τέλη των 90's και έκτοτε, αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό. Μια σχέση που βασίστηκε στην δισκογραφική συνέπεια που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια και στις εξαιρετικές συναυλίες τους με τις οποίες καταφέρνουν να ικανοποιούν τους παλιούς αλλά και νέους fans τους.

Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21, σε αυτό το διπλό αθηναϊκό live, να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια που κυκλοφόρησαν ποτέ οι Clan of Xymox με την ετικέτα της 4AD στα 80's (a day, back door, stranger, louise, muscoviet mosquito κ.τ.λ.), τις καλύτερες στιγμές από την σύντομη αλλά εξαιρετική περίοδό τους σαν Xymox, τα highlights της πιο πρόσφατης εποχής τους και τα καλύτερα από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους, Days of Black.

Οι Clan of Xymox ήταν και είναι ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της dark wave σκηνής και αυτό φροντίζουν να το κάνουν σαφές σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση. Μην τους χάσεις!

http://www.clanofxymox.com/
https://www.facebook.com/clan-of-xymox-111769160178/

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 + ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
Death Disco
Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή (πλησίον Μετρό Μοναστηράκι, ΗΣΑΠ Θησείο)

πόρτες: 21.00

εισιτήρια Παρασκευής

Προπώληση σε Le Disque Noir και Death Disco: 30€
Εισιτήρια διημέρου: 45€
Προπώληση σε Viva Network: 30€ + booking fee
On spot: 30€

εισιτήρια Σαββάτου

Σάββατο 21 Οκτωβρίου
Προπώληση σε Le Disque Noir και Death Disco: 20€
Εισιτήρια διημέρου: 45€
Προπώληση σε Viva Network: 20€ + booking fee
On Spot 20€

{youtube}9G-yZmf6o8A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured