Δελτίο Τύπου

Η προηγούμενη συναυλία των Σουηδών Covenant κατέχει -κατά γενική ομολογία- μία θέση μέσα στη τριάδα των καλύτερων συναυλιών που έχουν πραγματοποιηθεί στο Death Disco μέχρι σήμερα. Το Σάββατο 25 Μαρτίου, ακριβώς δύο χρόνια μετά,και με το εξαιρετικό ολοκαίνουριο άλμπουμ τους “The Blinding Dark” ανά χείρας, οι Covenant επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος! Μαζί τους οι δικοί μας OurBanshee.

Οι επισκέψεις των Covenant στα μέρη μας πάντα αποτελούν συναυλιακό γεγονός για τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι αδίκως. Στα 25 περίπου χρόνια δράσης τους κυκλοφόρησαν δίσκους που άνοιξαν νέους δρόμους χάρη στην πρωτοποριακή παραγωγή τους και που περιείχαν μερικά από τα σπουδαιότερα electro pop / EBM τραγούδια της εποχής τους. Πραγματοποίησαν αναρίθμητες εντυπωσιακές συναυλίες και απέκτησαν ένα πολυπληθές φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα και πάντα ανυπομονεί για το επόμενο κεφάλαιο που θα γραφτεί στην ιστορία του group.

Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν σαν το ιδανικό σενάριο για τους τρεις φίλους που ξεκίνησαν από μία μικρή πόλη της Σουηδίας για να κυνηγήσουν το όνειρό τους, όμως μην νομίσετε οτί δεν υπήρξαν και εμπόδια... Λίγο πριν από την κυκλοφορία του album “Skyshaper” του 2009, οι σχέσεις των μελών του group βρέθηκαν σε οριακό σημείο,κάτι που οδήγησε σε δισκογραφικές κινήσεις που αμφισβητήθηκαν και συναυλίες που προβλημάτισαν και κλόνισαν την σχέση εμπιστοσύνης που είχε χτιστεί ανάμεσα σε αυτούς και τους οπαδούς τους. Κάπως έτσι άδοξα έχουν τελειώσει πολλές όμορφες “ροκ” ιστορίες και θα μπορούσε να έχει συμβεί το ίδιο και σε αυτή.Όμως οι Covenant δεν είχαν πει ακόμα τη τελευταία τους λέξη.

Εν έτη 2011, με μεγάλη καθυστέρηση από το προβλεπόμενο, κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο και άκρως φιλόδοξο album “Modern Ruin” και το σκηνικό αλλάζει άρδην. Από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το νέο πόνημα των Σουηδών βρίσκεται στη κορυφή πολλών ευρωπαϊκών alternative charts και αποκομίζει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και τύπο. Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε το επόμενο album τους “Leaving Babylon”, στα πλαίσια της προώθησης του οποίου, το σχήμα βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Death Disco, αποδεικνύοντας και στον πιο δύσκολο οπαδό τους ότι είναι αυτοί που κάθονται και πάλι με εμφατική άνεση στο θρόνο της EBM / electro μουσικής!

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
Death Disco
Ωγύγου 16, Ψυρρή (πλησίον μετρό/ΗΣΑΠ Μοναστηράκι)

πόρτες: 21.00

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (100) προπωλείται σε φυσική μορφή στα Le Disque Noir Records Shop και Death Disco προς 17€

• Περιοριμένα εισιτήρια προπωλούνται στο δίκτυο της VIVA σε ηλεκτρονική μορφή προς 18€ + booking fee
• Η υπόλοιπη προπώληση και η τιμή στο ταμείο διαμορφώνεται στα 20€

www.viva.gr
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Public
• Seven Spots
• Reload Stores
• Media Markt Greece
• Eυρυπίδης Βιβλιοπωλεία

{youtube}MQibeSkewhQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured