ROMANTSO & KORMORANOS PRESENT

ACID ARAB (FR)

DJ set

Anatolian Weapons

Blue Lagoon

Body Double

Το Ρομάντσο και ο Κορμοράνος παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους ACID ARAB, το δίδυμο των Γάλλων παραγωγών με την αδυναμία στους εξωτικούς ήχους, για ένα μοναδικό dj set με το χαρακτηριστικό τους μουσικό ιδίωμα.

Mε επιρροές όπως ο Baris K, ισχυρό υπόβαθρο acid house και αγάπη για την αναζήτηση και συλλογή σπάνιων δίσκων και μελωδιών, οι Acid Arab φαντάζουν ως μια μοντέρνα πολιτιστική γέφυρα μεταξύ δυτικής μουσικής και της αντίστοιχης αυθεντικής ανατολίτικης παράδοσης. Και αυτό είναι που καθιστά τον ήχο τους τόσο ιδιαίτερο στη σύγχρονη club πραγματικότητα.

Οι Acid Arab είναι - ως dj duo - οι παριζιάνοι Guido Minisky και Herve Carvalho (στις παραγωγές και τα live προστίθεται και ο Sex Schon, ως τρίτο μέλος), που δημιούργησαν το πρότζεκτ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Τυνησία. Πρωτοπόροι της τάσης αυτής στην ευρωπαϊκή dance σκηνή, λόγω της βαθιάς και ειλικρινούς εκτίμησής τους για τη μουσική της Μέσης Ανατολής, έχουν ήδη στο ενεργητικό τους την επιμέλεια των ομώνυμων συλλογών (με τις συμμετοχές μιας πολυσυλλεκτικής ομάδας καλλιτεχνών, από τον Omar Souleyman μέχρι τον Pilooski ή τον I:Cube), live και dj εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, αλλά και τη φετινή κυκλοφορία του La Musique de France (Crammed Discs), του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού άλμπουμ τους, που τους έβαλε και επισήμως πλέον στα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ.

Μαζί τους στο υπόγειο του Ρομάντσο, ο Anatolian Weapons (cosmic world disco μουσικό alter ego του Fantastikoi Hxoi) στο warm-up, αλλά και οι resident djs του Κορμοράνου, Body Double και Blue Lagoon, στην αρχή και το τέλος αντίστοιχα.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, κοντά στο μετρό Μοναστηράκι)

Ώρα προσέλευσης: 23.00

Είσοδος: 10 ευρώ

{youtube}J2qNIzk14YI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured