Δελτίο Τύπου

Tim Hecker (4AD / CA) | St Paul's Sessions

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα (Μετρό Συντάγματος)

Ο εμβληματικός ηλεκτρονικός συνθέτης Tim Hecker στα St Paul's Sessions για μια και μοναδική εμφάνιση.

Έχοντας χαράξει μια σπουδαία πορεία την τελευταία 15ετία και με συνεργασίες που ξεκινούν από τον Ben Frost και τον Daniel Lopatin και φτάνουν στον Aidan Baker και τον Johan Johannsson, ο Tim Hecker προχώρησε ένα βήμα παραπέρα με την περσινή κυκλοφορία του οριακού άλμπουμ ¨Love Streams¨ στην ιστορική δισκογραφική 4AD, ένα σύγχρονο ηχητικό κράμα αστικών μπλουζ που ανέδειξε για ακόμη μια φορά τη δημιουργικότητα και το ταλέντο του.

Έχει στο παρελθόν περιοδεύσει με τους Sigur Ros και τους Godspeed You! Black Emperor, έχει συμμετάσχει στα Sonar Festival (Barcelona), Primavera Festival (Barcelona), Mutek (Montreal), Le Guess Who? (Utrecht), Transmediale (Berlin), Club to Club (Torino) κ.ά με τις ζωντανές του εμφανίσεις να αποτελούν σημείο αναφοράς που καθηλώνουν το κοινό, από έναν ρηξικέλευθο καλλιτέχνη που πάντα βρίσκει τον τρόπο να αναδεικνύει τις νέες τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ μουσικών και κοινού, o Καναδός Tim Hecker κάνει την Αθήνα και τα St Paul's Sessions σταθμό της φετινής ευρωπαϊκής του περιοδείας, για μια ζωντανή εμφάνιση εμπειρία ζωής.

http://sunblind.net/

St Paul's Sessions
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 | Ώρα έναρξης 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 16 ευρώ (περιορισμένος αριθμός) SOLD-OUT

{youtube}1NkZVWXK5jM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured