ΔΙΗΜΕΡΟ VIVE LE PUNK ROCK FESTIVAL 2017!
12 ΜΠΑΝΤΕΣ , 7 ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, 4 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ & 1 ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Η 77-82 Team, γιορτάζει τα 10 της γενέθλια με ένα 2μερο punk rock festival , σε 2 ιστορικά rock clubs της Αθήνας.
DAY 1 - 24. 02. 2017 at GAGARIN 205 &
DAY 2 - 25. 02. 2017 at AN CLUB

DAY 1
Headliners της πρώτης μέρας θα είναι οι θρυλικοί «EXPLOITED» από τη Σκωτία! Η μπάντα που καθιέρωσε τον punk ήχο στις αρχές του 80’, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στα χρονικά μπροστά στο ελληνικό κοινό. Τραγούδια όπως το DEAD CITIES , SEX & VIOLENCE, I BELIEVE IN ANARCHY, BEAT THE BASTARDS, PUNKS NOT DEAD και πολλά άλλα θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα!

Μαζί τους την πρώτη μέρα οι «BAD CO. PROJECT» (ex – oxymoron), από το Βερολίνο της Γερμανίας . Μία μπάντα η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό και έχει χτίσει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του, από τη προηγούμενη εμφάνιση της (πριν 5 χρόνια ) στη χώρα μας. Απ‘το σέτλιστ τους δεν μπορούν να λείψουν κόμματια όπως 10 YEARS ON, ALL YOU KIDS, RAISE YOUR VOICE, LIFE’S A BITCH, CRISIS IDENTITY .

Για τους «δικούς» μας «OMIXΛH» δεν χρειάζονται συστάσεις! Η ιστορική street punk μπάντα, ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά, και θα τα σπάσουν για άλλη μια φορά επι σκηνής παρέα με το κοινό που πραγματικά δεν τους χορταίνει.
Μαζί τους την πρώτη μέρα του φεστιβάλ , οι POSTER-ITI , από την Τουρκία, και οι DOKA από τη Σουηδια.

Εισιτήρια DAY 1: Limited Early bird = 18 € / Pre-sale = 21€ / Doors = 24€

DAY 2
Την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, άλλη μία ιστορική PUNK/Oi! Μπάντα από την Αγγλία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο ιστορικό χώρο του ΑΝ club. Οι «ANGELIC UPSTARTS» που συμπληρώνουν 40 χρόνια ζωής. Με 12 άλμπουμ στη δισκογραφία τους θα μπορούσαν να παίζουν ώρες όμως θα αρκέστουμε ακούγοντας τουλάχιστον το KIDS ON THE STREET, SOLIDARITY, TEENAGE WARNING, I’M AN UPSTART & POLICE OPPRESSION !

Μαζί τους οι street punks «FUNERAL DRESS » από το Βέλγιο. Η μπάντα που είχε εμφανιστεί στην πρώτη 77-82 team συναυλία , πριν από 10 χρόνια και θα ξεσηκώσουν τον λαό με τα κομμάτια τους όπως PARTY ON, COME ON FOLLOW, WAY OF LIFE κ.ά.

Οι «ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» (μέλη από Bootstroke & Ομίχλη ) με νέα υλικό στις αποσκευές τους, θα εμφανιστούν για άλλη μια φορά στην αγάπητη «υπόγα του ΑΝ» , έτοιμοι να μας πάρουν φωνές και μυαλά με τραγούδια όπως ΦΩΤΙΑ ΣΑΝ ΡΕΥΜΑ, Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΒΙΑ.

Το line up της δεύτερης μέρας συμπληρώνουν οι DOKA από τη Σουηδία -όσοι είναι φαν των RANCID δεν πρέπει να τους χάσουν με τίποτα-, οι AGGRESSIVE από την Γερμανία, οι δικοί μας VAGABONDS 77 από την Αθήνα και last but not least οι OLDSHOOL REDNEX από την Θεσσαλονίκη!

Εισιτήρια DAY 2 : Early bird =10€ Pre-Tickets =12€

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα PUNK ROCK 2μερο φωτιά που θα γράψει ιστορία!!

{youtube}owrVQebWCtc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured