Δελτίο Τύπου

To Αγγλικό δίδυμο φωτιά επιστρέφει στην Αθήνα στις 3 Μαρτίου για να βάλει τι βάσεις για ένα High Focus show που θα μείνει αξέχαστο!!

Θα ακούσουμε για πρώτη φορά κομμάτια από την πολυαναμενόμενη δισκογραφική κυκλοφορία του Leaf Dog 'Dyslexic Disciple' όπως επίσης Brothers Of The Stone, 3 Amigos The Four Owls οπως και φυσικά καινούργιο και παλιότερο υλικό από τον BVA.

Παραγωγός και μέλος του σουπεργκρούπ The Four Owls ο Leaf Dog είναι ένα παράδειγμα ενός καλλιτέχνη που μένει αφοσιωμένος στις αρχές που κάνουν το underground hip hop μια απο τις πιο συναρπαστικές μορφές μουσικής έκφρασης στον πλανήτη.Ο Leaf είναι ένας αληθινός λάτρης των εφυερετικών στίχων και του boom bap!

Τα προσωπικά του άλμπουμς θεωρούνται τα πιο πετυχημένα και ιδιαίτερα σόλο από τις υπόλοιπες κουκουβαγιες και οι τα projects που έχει δημιουργήσει έχουν κατακτήσει τους ακροατές και εκτός Ευρώπης πλέον. 

Brothers Of The Stone, 3 Amigos και η συνεργασία του με τον Rag’n’Bone Man στο EP 'Dog 'N' Bone o οποίος έχει αναλάβει τη παραγωγή.

BVA

Ανεξαρτήτως απο το γεγονός οτι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την οικογένεια των Four Owls ο BVA βγάζει τρελά projects το ένα μετά το άλλο με την ομάδα του N.L.P Hip-Hop (R.L.D Records) στα οποία και αναδεικνύει μια ιστορία στιχουργικής εξέλιξης πέρα ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Mc στην Ευρωπαική σκηνή.

Detro / Τρομοκράτης

Δυναμικός, ενεργητικός με αγάπη και σεβασμό για το Hip hop και τους ακροατές του, ο Detro έχοντας στην πλάτη του 4 άλμπουμ που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν έρχεται… να δώσει το δικό του στίγμα! “Παράθυρο με θέα” λοιπόν, όπως και το πιο πρόσφατο άλμπουμ σε μουσικές δυναμικές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
AN CLUB
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

πόρτες: 21.30

εισιτήρια: 12 ευρώ (early bird, εξαντλήθηκαν), 15 ευρώ (προπώληση), 17 ευρώ (ταμείο)

προπώληση:

Ministry Of Concrete
Superfly Cafe ( 11 00 - 18 00 ) Κυριακή ανοιχτά
Jackals Tattoo
Ironbrush Tattoo Athens
Doctor ( Ηφαίστου 37 Μοναστηράκι ) Κυριακή ανοιχτά
Cyta Shop ( Ανδρέα Παπανδρέου 56, Χαλάνδρι )

{youtube}rSeRHjPW1rs{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured