Δελτίο Τύπου

Ο House master από το Σικάγο Boo Williams στην Ελλάδα

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Room) και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη (Αίγλη Γενί Χαμάμ), μαζί με τους The Cripples και τον John Chouliaras

Λίγους μήνες μετά την εμφάνισή του στο Odyssia Festival, ο βετεράνος της house από το Σικάγο Boo Williams, έρχεται στην  Ελλάδα, για δύο άκρως εορταστικά πάρτι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Boo Williams επιστρέφει στην Ελλάδα για να κάνει γι’ ακόμη μία φορά, αυτό για το οποίο γεννήθηκε και τον οδήγησε να περπατήσει στα χνάρια των Larry Heard, Marshall Jefferson και Lil Louis: να κάνει το κοινό να χορέψει – με την πραγματική έννοια της διασκέδασης. Ο καινοτόμος δεύτερης γενιάς παραγωγός της house κατάφερε ν’ αποκτήσει ισχυρή φήμη με την τεράστια δισκογραφία του, που συμπεριλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιρροών και κυκλοφορίες σε label όπως Peacefrog, Cajual, Relief και Rush Hour. Ο Boo δεν απογοητεύει όσους τον ακολουθούν πιστά, είτε με τις παραγωγές του είτε με τα dj set του, ενώ όσοι τον γνωρίζουν για πρώτη φορά, έρχονται σε επαφή με έναν ήχο νέου επιπέδου.

Όπως λέει ο Boo, «η House δε θα πεθάνει ποτέ!».
Love, Peace & Hair Grease!

Γνωρίστε τους The Cripples. Δύο ονειροπόλοι λάτρεις των βινυλίων με ελαφρώς «σπασμένα» σώματα αλλά ακμαίο πνεύμα, ο Sunshine Pedro και ο Locke,  γνωρίζουν πως να μεταδώσουν την αγάπη και τη χαρά σε οποιοδήποτε dancefloor μέσα από την καθαρή χορευτική μουσική, επιλέγοντας ήχους από Chicago και Detroit house μέχρι disco και οτιδήποτε εμπεριέχει ρυθμό.

O John Chouliaras, ένας από τους πιο αξιοσέβαστους και σκληρά εργαζόμενους Έλληνες DJs και παραγωγούς, ξεχώρισε από μικρή ηλικία χάρη στο ταλέντο και το πάθος του για το mixing, αλλά και τα σετ του, τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο μουσικό φάσμα της house και techno με soulful, groovy και deep tech στοιχεία.

Περισσότερες πληροφορίες (Αθήνα)

ROOM: Ιάκχου 22, Γκάζι (πλησίον μετρό Κεραμεικού)
πόρτες: 00.00

Περισσότερες πληροφορίες (Θεσσαλονίκη)

ΑΙΓΛΗ ΓΕΝΙ ΧΑΜΑΜ: Αγίου Νικολάου 3
πόρτες: 20.00

{youtube}Z-h-NeJxhJE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured