Δελτίο Τύπου

EN LEFKO SLEEPLESS NIGHTS

Etienne de Crécy

Σtella live

ΝΤΕΙΒΙΝΤ

Sillyboy live

Ο En Lefko 87.7 παρουσιάζει τα Sleepless Nights. Το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου, στον αγαπημένο συναυλιακό χώρο της Λιοσίων, Gagarin 205 LIve Music Space, γεννιέται μια νέα σειρά events. Εμπνευσμένα από τους μουσικούς τόπους του ραδιοφωνικού σταθμού En Lefko 87.7, τα Sleepless Nights έχουν στόχο να συνδυάσουν σε μια βραδιά, live εμφανίσεις και DJ sets από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. 

Στο πρώτο Sleepless Night, έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε έναν από τους πρωτοπόρους της γαλλικής dance, τον Etienne de Crécy. Η βραδιά θα ξεκινήσει με Σtella και Sillyboy, σε ένα "double bill" live που περιμέναμε από καιρό, ενώ ο μουσικός παραγωγός ΝΤΕΙΒΙΝΤ θα αποτελέσει τον ιδανικό πρόλογο πριν ο Etienne de Crécy ανέβει στη σκηνή!

Etienne de Crécy | Στα 20 χρόνια της μέχρι τώρα μουσικής του ύπαρξης, ο Γάλλος παραγωγός από τη Λυών έχει υπογράψει μερικά από τα χαρακτηριστικότερα album της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής (Pansoul, Super Discount, Tempovision και Super Discount 2). Έχει, επίσης, κυκλοφορήσει περί τα 30 EP και 40 remix για καλλιτέχνες όπως οι Kraftwerk, Air, Moby, Lil’ Louis κ.α. Όταν το 2014 η electronic dance ξεσήκωνε τα πλήθη σε όλο τον κόσμο, ο de Crécy αποφάσισε να επιστρέψει με ένα τρίτο Super Discount album, το οποίο αποτέλεσε συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα δύο πρώτα, συνδυάζοντας τον techno ήχο του δεύτερου και τη house αισθητική του πρώτου album του 1996.

Σtella | Στις αρχές του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, από την Inner Ear Records. Αναγνωρισμένο από ακροατές και κριτικούς, θεωρήθηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά indie pop άλμπουμ της χρονιάς, με τα κομμάτια “Detox” και “Picking Words” να έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ραδιόφωνο. Ένα χρόνο μετά, η Σtella κυκλοφορεί το “Works For You”, το πρώτο single από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2016.

NTEIBINT | Ο NTEIBINT είναι το project του μουσικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Μπακαλάκου. Ξεκίνησε το 2008 με ένα remix του Little Bit of Feel Good για τον Jamie Lidell (Warp Records). Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην παραγωγή πολλών remixes για καλλιτέχνες όπως οι Chet Faker, Two Door Cinema Club, Alex Gopher και άλλοι. Μετά από κυκλοφορίες σε Bang Gang (AU) και Kitsuné (FR), ανήκει πλέον στο roster της Eskimo Recordings (BE).

Sillyboy | Το 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του με τίτλο “Played”, με το ομώνυμο single που έγινε αυτόματα hit και διθυραμβικές κριτικές στον ελληνικό και τον παγκόσμιο Τύπο. Δύο χρόνια αργότερα με το “Nature of Things” μας παρουσίασε έναν πιο «κιθαριστικό» ήχο, και το 2014 ο Sillyboy επέστρεψε με το “Stalker”, μια πολύ πετυχημένη συνάντηση της retro-pop με τη σύγχρονη electronica.

En Lefko Sleepless Nights

Πότε | Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Πού | Gagarin 205, Λιοσίων 205

Πόρτες | 21.00

Τιμή εισιτηρίου | 15 ευρώ

Προπώληση | Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς), www.ticketpro.gr

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured