*BRAND NEW GREECE FESTIVAL FOR 2016: ODYSSIA*

LINEUP SET TO INCUDE:

DJ HARVEY
BODY & SOUL
CELEBRATING 20TH ANNIVERSARY WITH A 10 HOUR SET
(FRANÇOIS K ~ JOE CLAUSSELL ~ DANNY KRIVIT)
GILLES PETERSON

ANNA K ~ BENJI B ~ BOO WILLIAMS ~ DELANO SMITH
DETROIT SWINDLE ~ DISCODROMO ~ DJEFF AFROZILA
GIGI TESTA ~ INVISIBLE CITY ~ JEREMY UNDERGROUND
JON RUST ~ JOSEY REBELLE ~ KARMAN LINE
KYLE HALL ~ LOVEFINGERS ~ MAURICE FULTON ~ MIDLAND
PIRAHNAHEAD ~ SOULDYNAMIC ~ SUNSHINE PEDRO
THE CRIPPLES ~ THE LOVESICK ~ THRIS TIAN ~ VAKULA

+MANY MORE TO BE ANNOUNCED

31st August – 4th September 2016
30th August (Opening party) – 5th September (Closing Party)
Cariocas Beach, Greece

Αυτό το καλοκαίρι τα φώτα της δημοσιότητας λάμπουν πάνω από την Ελλάδα, λόγω του Odyssia φεστιβάλ, μια κοινή προσπάθεια από τους Cariocas (Ελλάδα), Need2soul (Ηνωμένο Βασίλειο), και NEUHM (Ιταλία), το οποίο θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου. Ένα καταφύγιο από τις ορδές και τη διαφημιστική εκστρατεία των άλλων Ευρωπαϊκών φεστιβάλ, ο γραφικός και απομονωμένος κολπίσκος του Cariocas Beach στο Σχίνο Κορινθίας, προσφέρει το τέλειο σκηνικό για αυτή την πρώτη-του-είδους εξόρμηση. Ένα παραθαλάσσιο μπαρ με μια περήφανη 18-χρονη κληρονομιά που έχει φιλοξενήσει ιστορικά πάρτι σε έναν απομονωμένο κόλπο, που μέχρι τώρα ήταν γνωστός μόνο στους Έλληνες, είναι ο επιλεγμένος χειροποίητος παράδεισος ο οποίος απαιτείται από ένα φεστιβάλ που επιθυμεί να δημιουργήσει έναν εκλεπτυσμένο τόπο και τρόπο διαφυγής.  Με τον παγκοσμίου εμβέλειας DJ Harvey και επιρρεαστή μουσικών τάσεων Gilles Peterson, μεταξύ των πρώτων ονομάτων που ανακοινώθηκαν, μαζί με τους σπάνια εξευγενισμένους Body & Soul, την συλλογική προσπάθεια των François Κ, Joe Claussell και Danny Krivit που θα παίξουν ένα ιδιαίτερο 10ωρο set για τον εορτασμό της 20ης επετείου τους, το Odyssia φεστιβάλ υπόσχεται το πιο καταξιωμένο και ενημερωμένο πρώτο, παρθενικό του ταξίδι.

Πρωτοπόροι με αυτό το νέο και εντυπωσιακό σκηνικό, το Odyssia φεστιβάλ είναι μια περιπέτεια που μπορεί να υπερηφανεύεται για την ομορφιά και την τέχνη από παραγωγούς της καθαρής χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής  αλλάζοντας τα δεδομένα στον χώρο των Ευρωπαϊκών φεστιβάλ. Ο καταπληκτικός Benji B – προστατευόμενος του Gilles Peterson - είναι μεταξύ των tastemakers από κάθε είδους μουσικής, συμπεριλαμβανομένου της φημισμένης  Josey Rebelle  του Rinse FM, του Jon Rust  του NTS Radio, των παραγωγών από το Άμστερνταμ Detroit Swindle, τον επιλεγμένο Kyle Hall του Ντιτρόιτ, τον ατρόμητο Ιταλό Gigi Testa, τον αυθεντικό και τεχνικά άρτιο Vakula,  τον Midland και άλλους πολλούς, οι οποίοι δείχνουν την αδιάλλακτη κατεύθυνση του φεστιβάλ.  Όλο αυτό το διάστημα το Odyssia φεστιβάλ χαράζει αυτή τη νέα πορεία κουβαλώντας την κληρονομιά του σε μια σειρά από παγκοσμίων, πρώτης γενιάς καλλιτεχνών όπως οι Boo Williams, Maurice Faulton και Delano Smith.

Έχοντας σαν ήρωα τον Οδυσσέα του Ομήρου, το Odyssia προσκαλεί τον κάθε πρωτοποριακό επισκέπτη φεστιβάλ να χάσει τον εαυτό τους μέσα στην πολυτέλεια μιας εξερεύνησης στη μουσική, μέσα σε ένα μυθικό τοπίο. Και όλα αυτά μόνο με την περιπέτεια και όχι τα βάσανα μιας Οδύσσειας.  Η πόλη του Λουτρακίου θα φιλοξενήσει τους ταξιδιώτες, παρέχοντας αξιοθέατα που ταιριάζουν με το φυσικό μεγαλείο της περιοχής. Μια επιτυχημένη, πανευρωπαϊκή ομάδα promoter έχει διασχίσει τις γωνιές της ηπείρου με ένα απαιτητικό αυτί και μάτι, για να εγκαινιάσουν αυτό το μουσικό ταξίδι, στενά συναρμολογώντας μια δελεαστική συλλογή των πιο αξιόπιστων καλλιτεχνών. Ως εκ τούτου, συνυπάρχουν οι Discodromo και Invisible City, Pirahnahead και Sunshine Pedro ή Lovefingers και Thris Tan στο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Η κορυφαία βαθμίδα του line-up είναι χτισμένο σε μια βάση εδραιωμένων καλλιτεχνών με τεχνογνωσία από όλες τις άκρες της Ευρώπης και πέραν αυτής. Με την συνεργασία των διάσημων club όπως Half Baked, Phonica και Deviation, ένα χειροποίητο σύστημα ήχου, πάρτι στην παραλία και στα ανοιχτά της  θάλασσας  που θα πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αυτό το προφητικό νεογέννητο εγχείρημα έχει στοιχηματίσει μια προνομιακή θέση στο χάρτη των φεστιβάλ όλης της Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.odyssiafestival.com 

{youtube}6NVmWbQZ8yU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured