Δελτίο Τύπου

Belua + Valletta Str. Project Live

Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Belua, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με την κυπριακή δισκογραφική Λουβάνα Δίσκοι, πετάνε στην Αθήνα για να ανέβουν στην σκηνή του six d.o.g.s, παρέα με τους Αθηναίους Valletta Str. Project. Στις αποσκευές τους κουβαλούν τα δέκα τραγούδια του ντεμπούτου τους "As good as time as any", καθώς και άλλες καινούριες συνθέσεις.

Το δυναμικό γυναικείο κουαρτέτο μέσα στον ενάμιση χρόνο ύπαρξης του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό ποπ-ροκ ήχο που κινείται γύρω από τις διφωνίες των δύο τραγουδιστριών, με έντονα στοιχεία από blues, psychedelic και folk.

Στην Κύπρο, οι Belua έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις, με πιο ξεχωριστές αυτές στα Φεστιβάλ Φέγγαρος 2014 και 2015, ενώ έχουν ανοίξει και για τους αθηναίους The Cave Children στη Λευκωσία.

Τα κομμάτια τους είναι όλα συνθέσεις της Μικαέλας Τσαγγάρη και της Ζάρα ντερ Αρακελιάν.

Οι Belua αποτελούνται από τις:
Ζαρα Ντερ Αρακελιαν: φωνή
Μικαέλα Τσαγγάρη: κιθάρα, φωνή
Αφροδίτη Νικολάου: μπάσο
Μαριάννα Μουμτζή: τύμπανα

Oι Valletta Str. Project σχηματίστηκαν το 2012 γράφοντας κυρίως μουσική για ταινίες μικρού μήκους. Παράλληλα προσπαθώντας να πλάσουν τον ήχο τους ανάμεσα στην ηλεκτρονική μουσική και τα φυσικά όργανα συμμετείχαν σε jam sessions, κάτι που χαρακτηρίζει με σαφήνεια άλλωστε το αποτέλεσμα. Στις 25 Μαρτίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά με ολοκληρωμένο σχήμα και θα παρουσιάσουν κομμάτια που έχουν προκύψει μέσα απο αυτή την δημιουργική διαδικασία.

Οι Valletta Str. Project αποτελούνται από τους:
Γιώργος Καπής: κιθάρα, φωνή
Θανάσης Αλεξανδρής: mpc
Νίκος Αλεξανδρής: κιθάρα
Κώστας Βασιλόπουλος: μπάσο
Felipe: κρουστά,beatbox, φωνή
Στέφανος Κλαδης: τύμπανα

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured