Δελτίο Τύπου

 

Saturday July 11 at Second Skin Club: Venus In Furs

Main Floor Performers: Suka Off (Poland) present “Medusa”. 

Rope Studies Shibari Bondage show accompanied by cellist N. Markakis

La Dandizette Burlesque shows.

Main Floor Djs: George Fakinos + Rammlied

Red Room/ Playroom Hostess: Domina Lola. Dj: Dr D

To Venus In Furs , το Fetish / BDSM event του Γιώργου Φακίνου (θυμίζουμε και τα προηγούμενα events του, Spookshow, Fetish Ball και φυσικά το Torture Garden In Athens) έχει πια καθιερωθεί σαν το απόλυτο και πιο πετυχημένο Fetish event της Αθήνας. Δεν είναι μόνο τα διαφορετικά performances κάθε φορά (πάντα με κάποιον ξένο καλλιτέχνη στο line up), η ποιότητα, το επίπεδο, οι παροχές, τα 2 stages, το χαμηλό εισιτήριο, η προσμονή και η όλη ατμόσφαιρα που κλείνεις την πόρτα του Second Skin πίσω σου και νομίζεις πως ταξιδεύεις σε κάποια μητρόπολη της Ευρώπης ή της Αμερικής.

4 μήνες μετά το τελευταίο Venus In Furs, η art κολλεκτίβα από την Πολωνία, Suka Off, έρχεται στις 11 Ιουλίου στο Second Skin Club για να μας παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο performance με τίτλο Medusa. Το story είναι το εξής: Medusa είναι το όνομα ενός virtual reality computer game , το οποίο σε βάζει σε ένα κόσμο που μπορεί να κάνεις σεξ με όποιον θέλεις, όπως το θέλεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ειδική στολή και το software. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως θα έπρεπε (χαρακτηριστικό των Suka Off performances :P) και το τι τελικά συμβαίνει θα το δείτε πάνω στη σκηνή. Το έχουμε ξαναπεί: Κανείς δεν κάνει αυτά που κάνουν οι Suka Off on stage συνδυάζοντας θέατρο, performace art, visuals και club interaction. Λίγο πριν όμως, θα μας έχει κόψει την ανάσα η ομάδα Rope Studies με ένα μοναδικό Shibari Bondage show βασισμένο στον παραδοσιακό Ιαπωνικό τρόπο δεσίματος και μάλιστα για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα πιο αισθησιακά, θα συνοδεύονται από τον τσελλίστα Ν. Μαρκάκη. Ένα πραγματικά μοναδικό θέαμα.

Τα shows βέβαια στο Main Floor θα τα έχει ξεκινήσει η La Dandizette. Η μεσογειακή femme fatale με το παρελθόν στο βιεννέζικο βαλς και τη jazz μουσική είναι η πρέσβειρα της Ελλάδας στις διεθνείς Burlesque σκηνές. Εμπνευσμένη από τη Belle Époque, το βερολινέζικο Cabaret και τα αμερικανικά Pin Up Girls αναβιώνει την τέχνη του θεατρικού burlesque και με την εμφάνιση και την αύρα της μεταφέρει σε εικόνες που θυμίζουν ασπρόμαυρες ταινίες και την καλή ζωή άλλων εποχών. Στο Venus In Furs θα μας παρουσιάσει 2 διαφορετικά kinky Burlesque shows και θα μας βάλει στο κλίμα κατάλληλα… 

Όσο για το μουσικό κομμάτι στο Main Floor, το αφήνουμε στα χέρια του George Fakinos και του guest Rammlied. 

Ανεβαίνοντας τώρα στον 1ο όροφο του club, στο ατμοσφαιρικό Red Room, που μεταμορφώνεται σε Playroom για όσους και όσες έχουν διάθεση για παιχνίδι. Σας υποδέχεται και σας βάζει στο κλίμα, η γνωστή μας Domina Lola που δεν θα σταματήσει να παροτρύνει τον κόσμο να παίξει. Ή να δοκιμάζει τα καινούρια της παιχνίδια. Τις ανάλογες kinky, sexy μουσικές αναλαμβάνει φυσικά ο Dr D.

Μην χάσετε με τίποτα το τελευταίο Venus In Furs της σεζόν…

Tιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ με μπύρα, κρασί ή Monster energy drink.

Second Skin Club: Δαμοκλέους 8, Γκάζι.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured