Δελτίο Τύπου

 

Ο Ed Rushείναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν καθορίσει ένα ολόκληρο μουσικό κίνημα. Ήδη από τις πρώτες του παραγωγές τόσο ως solo artist, αλλά και σε συνεργασίες με τους Nico και DJ Trace, o Rushκατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο ήχο μέσα στο Drum’n’Bass, το επονομαζόμενο Techstep, ένας ήχος που έμελλε να αποτελέσει την κύρια και καθοριστική επιρροή για πασίγνωστα ονόματα του σήμερα, όπως οι Noisia, οι Upbeats και οι Black Sun Empire.

Μετά από κυκλοφορίες στην Prototype του Grooverider, στην Metalheadz του Goldie και στην No U-Turn του Nico, ο Edγνωρίστηκε με τον Optical, με τον οποίο δημιούργησαν ένα από τα μεγαλύτερα D’N’B Labels στον κόσμο, την Virus Recordings, ώστε να μεταδώσουν τον Techstep «ιό» που είχαν δημιουργήσει. Και φρόντισαν να το κάνουν όσο πιο εμφατικά γίνεται, κυκλοφορώντας ένα από τα κορυφαία DNB LP όλων των εποχών, το θρυλικό πλέον “Wormhole”.

Από τότε μέχρι και σήμερα, ο EdRushκαι η Virus Recordings βρίσκονται στην κορυφή της Drum’n’Bass τροφικής αλυσίδας, με την Virus να έχει κυκλοφορίες από κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας D’N’B σκηνής, όπως οι Noisia, Pendulum, Upbeats, Bad Company, Cause For Concern, Gridlok, J-Majik, Phace, Prolix, Fierce, Matrix, Optiv & BTK, Audio, κ.α. και τον ED RUSH να επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό Booking Schedule σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Μαζί του, οι τοπικοί Drum’n’Bass ήρωες

DISPHONIA

Το ντουέτο που πραγματοποιεί καριέρα στο εξωτερικό

με κυκλοφορίες στις State Of Mind, Eatbrain, Dutty Audio, Mindtech Recordings.

CRYOGENICS

Ιδιοκτήτης των Audio Theory Records και Evil Audio

και με κυκλοφορίες στις Omni Music και Boomsha Recordings.

HARRIS

O αρχαιότερος Drum’n’Bass DJ και ένας από τους αρχαιότερους DJ’s ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, πρώην μέλος της ομάδας Funxion και οικοδεσπότης της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής I Got Bass.

JUNIOR SP.

DJ για πάνω από 20 χρόνια, διοργανωτής των Innersense Events από το 1996 έως και σήμερα και παραγωγός με κυκλοφορίες στην δική μας Klik Records, αλλά και στις Tuna Recordings και In Da Jungle του εξωτερικού.

Στον πολυχώρο ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) θα εγκατασταθεί ειδικό ηχοσύστημα για τις απαιτήσεις της βραδιάς και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22.30.

Η είσοδος θα κοστίζει 7 ευρώ πριν τα μεσάνυκτα και 9 ευρώ μετά τα μεσάνυκτα, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να γλυτώσει χρήματα υποστηρίζοντας παράλληλα τους εγχώριους καλλιτέχνες.

Χυτήριο

Ιερά Οδός 44, Γκάζι (Στάση Μετρό «Κεραμεικός») 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured