sziget6_n  

Το Sziget είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεσαι στα μέσα του Αυγούστου. Το καλύτερο μεγάλο φεστιβάλ της Ευρώπης γιορτάζει την 20η επέτειο του και υπόσχεται όχι μόνο νέα εξαιρετικά προγράμματα αλλά και μια νέα εμπειρία στο σύνολο του. Το ανανεωμένο φεστιβάλ είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους οπαδούς του από το παρελθόν αλλά θέτει και τους στόχους για τις επόμενες δεκαετίες. Πλέον είναι επίσημο πως η διάρκεια μεγαλώνει κατά μια ημέρα με την παρουσίαση της Day -2.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Το πρόγραμμα του 20ου Sziget διαθέτει μια μεγάλη γκάμα καλλιτεχνών, από τη θριαμβευτική επανένωση των Stone Roses μέχρι την επιστροφή των Placebo λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, κι από τους Korn και τον Snoop Dogg μέχρι τους Wild Beasts και τους Magnetic Man . Η οργανωτική ομάδα είχε να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα, κυρίως λόγω της οικονομικής ύφεσης, η οποία αποδείχτηκε σκληρός αντίπαλός καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας η εμπειρία, όμως, των τελευταίων δεκαετιών αποδείχτηκε σημαντική.
 
Φέτος, είναι μια εορταστική έκδοση του φεστιβάλ στην οποία περιμένουμε τους παλιότερους οπαδούς του φεστιβάλ να έρθουν και να γιορτάσουν μαζί μας, αλλά με πρωτοποριακά και μοντέρνα σχήματα να αποτελούν τη πλειοψηφία σε όλες τις σκηνές και οι νεότεροι θα βρουν τον δρόμο τους εξίσου εύκολα. "Πιστεύω πως όσοι παρευρεθούν στην 20η επέτειο του Sziget θα το θεωρήσουν απολύτως λογικό να επιστρέψουν και για το 21ο Sziget." - δήλωσε ο Karoly Gerendai, ο βασικός διοργανωτής του φεστιβάλ.

 

Ο συντάκτης μας Μάνος Μπούρας θα βρεθεί εκεί και θα μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του, αν όμως θέλετε περισσότερες πληροφορίες για να το επισκεφθείτε μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.szigetfestival.gr

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured