Δελτίο Τύπου

Copy_of_Hatebreed_photo

Με 18 γεμάτα χρόνια συνεχόμενης και δυναμικής παρουσίας στο ενεργητικό τους, αρχικά στο Hardcore και στην συνέχεια και στο Metal χώρο, οι Hatebreed είναι, χωρίς αμφιβολία,  η πιο δημοφιλής Hardcore μπάντα παγκοσμίως. Η αρχή έγινε στο Connecticut των Ηνωμένων Πολιτειών, το 1994. Με την κυκλοφορία του πρώτου demo τους είχαν ήδη δημιουργήσει ένα μικρό πυρήνα οπαδών. Το όνομα τους έγινε ακόμα πιο γνωστό μέσω του EP “Under The Knife” (1996), μια δουλειά που, κατά γενική ομολογία, ήταν μια από αυτές που εδραίωσαν τον όρο Brutal Hardcore στον μέσο οπαδό του είδους.

Το “Under The Knife” αρκούσε για να προσελκύσει τα έμπειρα μάτια της εταιρείας-θρύλου του χώρου, Victory Records, που στα 90’s είχε υπογράψει κάποιες από τις σημαντικότερες Hardcore μπάντες (Blood For Blood, Earth Crisis, Integrity). Το πρώτο τους full length album “Satisfaction Is The Death Of Desire” ήταν πλέον γεγονός, με τις κριτικές να είναι διθυραμβικές. Η ευθύτητα των στίχων αλλά και τα σκληρά in-your-face riffs βρήκαν τεράστια απήχηση στον χώρο, κάτι που αποτυπώνει περίτρανα το γεγονός πως το συγκεκριμένο album έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες πωλήσεις από οποιοδήποτε άλλο ντεμπούτο της Victory.

 Έχοντας πλέον μια πολύ δυνατή δισκογραφική και φυσικά ορδές από φανατικούς οπαδούς, η συνέχεια για τους Hatebreed ήταν πολύ πιο απλή: Μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια κυκλοφόρησαν τα “Rise Of Brutality” (2003) και “Supremacy” (2006) που γνώρισαν παρόμοια επιτυχία μιας και περιείχαν επίσης ορισμένα μεγάλα hits (“Live For This”, “Doomsayer”, “Destroy Everything”) και, όπως αναμενόταν, συνέχισαν τις περιοδείες με μπάντες όπως οι Slayer και Napalm Death.

 Οι τελευταίες δύο δουλειές τους ήταν το covers album “For The Lions” και το ομώνυμο “Hatebreed” τα οποία κυκλοφόρησαν μέσα στο 2009 και γνώρισαν, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, εξαιρετική επιτυχία. Ο βασικότερος λόγος που οι Hatebreed έχουν διατηρήσει το όνομα τους πάρα πολύ ψηλά όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι άλλος από τα καταιγιστικά live τους όπου, χωρίς καμία δόση υπερβολής, γίνεται πραγματικός… πόλεμος.

Support Bands: Endsight, All Vows Collapse

Πόρτες: 21.00
Ώρα έναρξης: 21.30
Κύτταρο Live: Ηπείρου 48 και Αχαρνών
 
Εισιτήρια: 20 € (προπώληση εως τις 7 Ιουλιου), 25 € (Προπώληση απο 4 Ιουλίου / Πόρτες)

Σημεία προπώλησης : Ticket House, Public, Rhythm Records, Metal Era

Θεσσαλονίκη: MusicLand (Ticket House)

Online tickets: www.ticketpro.gr <http://www.ticketpro.gr/>

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured