Δελτίο Τύπου

MunicipalWaste2012_3


Thrash, μπύρα και Party: Τρείς λέξεις που περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τους Municipal Waste. Από την δημιουργία τους, στο Richmond το 2001, μέχρι τώρα, οι Municipal Waste είναι γνωστοί για τον τρόμο που έχουν προκαλέσει παγκοσμίως με τις live εμφανίσεις τους και αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά neo-Thrash/Crossover συγκροτήματα μαζί με τους Bonded By Blood, SSS, Evile και Gama Bomb.

Αντλώντας επιρροές από τους Suicidal Tendencies, DRI και Nuclear Assault, οι Municipal Waste έγραψαν τα δύο πρώτα τους album “Tango And Thrash” και “Waste’Em All” σε μικρές ανεξάρτητες εταιρείες μέχρι που δέχτηκαν πρόταση από την Earache, το 2005, και κυκλοφόρησαν το “Hazardous Mutation”, κερδίζοντας έτσι το κομμάτι της διασημότητας που τους άξιζε. Έπειτα από δύο χρόνια touring με μεγαθήρια του χώρου, όπως οι Destruction, κυκλοφόρησαν το “The Art Of Partying” που είναι ακριβώς ότι δηλώνει ο τίτλος του: το πιο party album των τελευταίων χρόνων.

Το τελευταίο τους album για την Earache ήταν το “Massive Aggressive”, το οποίο γνώρισε παρόμοια επιτυχία, και στην συνέχεια μεταπήδησαν στην ακόμα μεγαλύτερη Nuclear Blast όπου και κυκλοφόρησαν το “The Fatal Feast” τον Απρίλιο.

Κάθε album των Municipal Waste είναι ξεχωριστό, όπως και κάθε live εμφάνιση τους είναι αντικειμενικά ιδιαίτερη: Το party feeling που βγάζουν, σε συνδυασμό με το άρτια τεχνικά παιγμένο Crossover Thrash τους, αρκεί για να κρατήσει ιδανικά την αναλογία μεταξύ διασκέδασης και σοβαρότητας. Ως μια από τις πιο ανερχόμενες μπάντες του χώρου τους, οι Municipal Waste σίγουρα είναι ένα από τα ονόματα που δεν μπορούν να περάσουν αδιάφορα.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Released Anger και Faiththreat, δύο άκρως αξιόλογα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής.

                                     Πόρτες: 21.00 / Ώρα έναρξης: 21.30
Κύτταρο Live: Ηπείρου 48 και Αχαρνών
 
Εισιτήρια: 20 € (προπώληση/ταμείο)

Σημεία προπώλησης : Ticket House, Public, Rhythm Records, Metal Era

Θεσσαλονίκη: Music Land (Ticket House)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured