Duo_Trapeze_OffStage-8

Τρεις (3) έκτακτες παραστάσεις, στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου, φιλοδοξούν να ικανοποιήσουν τη μεγάλη ζήτηση που παρουσιάσθηκε κατά την προπώληση των εισιτηρίων, της θρυλικής Alegría του διάσημου Cirque du Soleil.
Οι θεατές πλέον μπορούν να επιλέξουν τα εισιτήρια που επιθυμούν σε κάθε ζώνη τιμής, για συνολικά 12 ημέρες, κατά το διάστημα από 3 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2012.

 Μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης και έντονης ύφεσης. Μπορεί η αγορά να βαριανασαίνει, μηδέ εξαιρούμενης αυτής των θεαμάτων και της διασκέδασης. Μπορεί τα χρήματα να μην περισσεύουν πλέον, ο φόβος και η ανασφάλεια να καθηλώνουν τον κόσμο στην απομόνωση του καναπέ και στην κοινωνική εσωστρέφεια.  Αποδεικνύεται όμως, πως παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που ο άνθρωπος, ο πολίτης, ο θεατής, κάνει την προσωπική του υπέρβαση, βάζοντας πάνω απ’ όλα την πνευματική του τροφή, την ανάγκη για χαρά και διασκέδαση, για ένα ζωογόνο δηλαδή διάλειμμα.
 
 Πιθανόν να έπαιξε ρόλο η πρόσφατη λάμψη του στη φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ στο Χόλυγουντ, αλλά και στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου το Cirque du Soleil έκλεψε κυριολεκτικά και για άλλη μια φορά, την παράσταση, μεταλλάσσοντας όλους τους παρευρισκόμενους super stars, σε απλούς, γοητευμένους, πιστούς οπαδούς του!
 Πιθανόν λοιπόν και η δική μας, η αθηναϊκή και γενικότερα η ελληνική καλλιτεχνική, επιχειρηματική και κοσμική κοινότητα, να σάρωσε εν ριπή οφθαλμού τα VIP εισιτήρια της Alegría, ζηλεύοντας τη δόξα των φημισμένων ξένων συναδέλφων της. Των αμέτρητων διάσημων fans του Cirque du Soleil, της Μαντόνα, του Μπραντ Πιτ  και της Αντζελίνα Τζολί, του Ντέιβιντ και της Βικτώριας Μπέκαμ, της Εύας Χερτζίκοβα, της Ελίζαμπέθ Τέιλορ, του Φράνσις Φορντ Κόπολα, του Χάρισον Φορντ, του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Ρόμπιν Γούιλιαμς, του Μπίλ Κλίντον, του Ομπάμα, της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και πολλών, πολλών άλλων.
 
Απελευθερώνοντας ταυτόχρονα απόλυτα τις εκπτώσεις για τις ειδικές κατηγορίες (παιδικά, φοιτητικά, μαθητικά, ομαδικά) για όλες τις ημέρες, σε όλες τις ζώνες, σε απεριόριστο αριθμό.
 Συνολική περίοδος παραστάσεων
3 - 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
12 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Διάρκεια παράστασης: 2 ½ ώρες (με διάλειμμα)

 Προπώληση εισιτηρίων, στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα. Online αγορές, στην ιστοσελίδα: www.lavris.gr.

 Τιμές εισιτηρίων 35€-45€-55€-65€ και η VIP ζώνη 75€. Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες. Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων.

Πληροφορίες για την προπώληση στο τηλέφωνο
210 9 888 888

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured