Δελτίο Τύπου

plato07

Για ακόμα μια χρονιά το ένTechno festival συνεπές στο ραντεβού του θα ανοίξει την χειμερινή club season του six d.o.g.s.
Το διήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου και δεν υπόσχεται τίποτα λιγότερο από υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα, καλεσμένους από ένα ευρύτατο ηλεκτρονικό φάσμα και την εκρηκτική ατμόσφαιρα που το ανέδειξε στο σημαντικότερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της χώρας τα τελευταία χρόνια.
Μερικά από τα φετινά ονόματα που απαρτίζουν το φετινό line up είναι :
H Alexandra το φρέσκο αίμα της Ρουμάνικης σκηνής και νέο απόκτημα της Sunrise που από την πρώτη στιγμή κατέπληξε γνωστούς και αγαπημένους dj όπως Zip, Rhadoo, Thomas Melchior και πολλούς άλλους παίζοντας στο πλάι τους. Το ντεμπούτο της έκανε σε ένα από τα πιο γνωστά club στον κόσμο, το Robert Johnson, και μετά ακολούθησαν εμφανίσεις στην Ρωσία στο θρυλικό Arma 17, Monza, στην Ίμπιζα και αλλού. Η Αlexandra είναι από τις λίγες γυναίκες dj που μετρώντας μόλις 4 χρόνια προυπηρεσίας στα decks πρόσφατα καλέστηκε σε ένα από τα πιο πετυχημένα πάρτυ του Βερολίνου το ‘’Get Perlonized’’ στο Panorama bar του Βερολίνου.
http://www.youtube.com/watch?v=qcvKdetg8EA&feature=related
O Kenneth Christiansen την τελευταία δεκατετία παίζει σε club όπως το Fabric και το Panorama Bar και εμφανίζεται συστηματικά σε μερικά από τα πιο γνωστά φεστιβάλ του κόσμου όπως το Sonar και το Roskilde. Παράλληλα τρέχει 2 πολύ γνωστά label, την Εchocord & Echocord Colour ενώ είναι και συνιδιοκτήτης και μάνατζερ του Culture Box  club στην Κοπενχάγη.
http://www.residentadvisor.net/dj/kennethchristiansen
http://www.echocord.com/
Το τρίτο όνομα που θα θέλαμε να ανακοινώσουμε είναι ο αγαπημένος Jichael Mackson, γνωστός για την τεχνική και την ποιότητα του ήχου του, του οποίου το live set είναι βέβαιο πως θα ζωγραφίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σας. Όσοι δεν τον είδατε φέτος την παραμονή των Χριστουγέννων στο six d.o.g.s έχετε τώρα τη δεύτερη ευκαρία σας!!
http://www.residentadvisor.net/dj/jichaelmackson
http://www.youtube.com/watch?v=CV3lt1iH22I

Κρατήστε λοιπόν ενέργεια και ελάτε να απολαύσετε τους παραπάνω καθώς και άλλους πολλούς καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν σύντομα και ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ για άλλη μια χρονιά στους ρυθμούς του ένΤechno !!!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured