Δελτίο Τύπου

 kouvanobolokio

«Ένα τσιγάρο δρόμος» συνηθίζει χαρακτηριστικά να λέει –χαριτολογώντας- ο λαός μας αναφερόμενος στο πόσο κοντά μπορεί να βρίσκεται κάτι που θέλουμε να έχουμε ή να δούμε!!   Στην προκειμένη περίπτωση, η Ελλάδα απέχει ...από την Κούβα ...ένα cigar (πούρο) δρόμο!! Αφού το πρώτο Κουβανέζικο Φεστιβάλ (Cuba Festival)  στην Ελλάδα αποτελεί εφέτος το πιο «καυτό»  γεγονός του καλοκαιριού!
Με δύο μεγάλες συναυλίες -που αναμένεται να αποτελέσουν το πιο latin γεγονός του καλοκαιριού-  οι οποίες  ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη (την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών) και συνεχίζουν την ερχόμενη ημέρα στην Αθήνα  (το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Προπονητικό Κέντρο Baseball),  ο Ibrahim Ferrer Jr επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο της  διεξαγωγής του 1ου Cuba Festival.  Ένα εντυπωσιακό Φεστιβάλ το οποίο  θα είναι ειδικά αφιερωμένο στην  εμβληματική μορφή της παραδοσιακής κουβανέζικης μουσικής τον Ibrahim Ferrer που υπήρξε ο βασικός τραγουδιστής των Buena Vista Social Club έως το 2005 - που έφυγε από κοντά μας.
Ο Ibrahim Ferrer Jr θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα για να τραγουδήσει μαζί μας αξέχαστες επιτυχίες των Buena Vista Social Club αλλά και της ευρύτερης κουβανέζικης μουσικής. Είναι ο γιός του μεγάλου κουβανού τραγουδιστή με το ίδιο όνομα, που υπήρξε ένα από τα σύμβολα του γνωστού σε όλον τον κόσμο "Buena Vista Social Club".
Μετά από την περιπλάνησή του στις θάλασσες και ωκεανούς του κόσμου ως ναυτικός, εγκαταλέιψε το πρώτο του πάθος για να αφοσιωθεί επαγγελματικά στη μουσική, κι αυτό ύστερα από προτροπή του πατέρα του, που αναγνωρίσε σ’ αυτόν μια εξαιρετική φωνή και έναν απαράμιλλο μουσικό.
Ηχογράφησε τους δίσκους «Ibrahim Ferrer» (που κερδίζει Grammy) και «Omara Portuondo», και έπαιξε  με κουβανέζικα γκρουπ όπως "Afro Cuban All Star", "Los Bocucos" και "Ochungueres".
Το 1999 εγκαταστάθηκε  στο Μπουένος Άιρες, απ’ όπου προέρχεται και η γυναίκα του, και η καριέρα του γνώρισε εντυπωσιακή επιτυχία. Μέσα σε λίγα χρόνια, απέκτησε μεγάλη φήμη συμμετέχοντας σε κάθε μεγάλο καλλιτεχνικό και μουσικό γεγονός της Αργεντινής.

 

Τιμές εισιτηρίων:
10€ -προπώληση
15€-Στα εκδοτήρια του Θεάτρου της Μονής Λαζαριστών, στις 29 Ιουνίου.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤ.ΚΑΡΤΑ
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr , www.i-ticket.gr &
Βιβλιοπωλείο  ΙΑΝΟΣ
Μονη Λαζαριστών

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured