Δελτίο Τύπου

Copy_of_pennywise_presspic2010


Οι θρυλικοί Pennywise, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του παγκόσμιου punk στερεώματος, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Τρίτη 19 Ιουνίου, στο Fuzz Live Music Club!

Έχοντας στο ενεργητικό τους δυναμική παρουσία σχεδόν 25 χρόνων, με 9 εξαιρετικά albums και πάνω από 3 εκατομμύρια πωλήσεις, είναι προφανές πως οι Pennywise αποτελούν μία από τις ηγετικές μπάντες στο παγκόσμιο punk στερέωμα. Επίπροσθέτως, είναι ένα από τα ελάχιστα συγκροτήματα του είδους που, έχοντας ξεκινήσει στα 80’s, γιγαντώθηκαν στα 90’s (Rancid, NOFX, Bad Religion, Offspring, Green Day, Blink 182) αλλά επέλεξαν να μην υποκύψουν ποτέ στη... γλυκειά πρόκληση ενός συμβολαίου σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, παραμένοντας, επί σειρά ετών, σταθεροί στην τίμια Epitaph Records!

 Σχηματίστηκαν το 1988, υπέγραψαν στην Epitaph το 1990 και, αφού πρώτα είχαν γράψει δύο EP’s, κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ομότιτλη δουλειά τον επόμενο χρόνο. Το “Pennywise” χάρισε κάποια αναγνωρισιμότητα στη μπάντα, αφού το κοινό έδειξε να εκτιμά δεόντως τα θετικά μηνύματα που πέρναγε, πέρα από το ότι κατέστησε προφανές πως το συγκεκριμένο συγκρότημα διαθέτει όλα τα φόντα να γίνει τεράστιο.

Οι Pennywise αποτελούν έναν από τους πιο αυθεντικούς πρεσβευτές της punk σκηνής και κάθε τους live παρουσία αναμφίβολα είναι γεγονός που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Στις 19 Ιουνίου (Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος) θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην χώρα μας με μοναδικό σκοπό να μας υπενθυμίσουν ότι συνεχίζουν πιο δυνατοί από ποτέ! 

www.pennywisdom.com/
www.facebook.com/pennywise

Μαζί με τους Pennywise, θα εμφανιστούν οι Ιταλοί Punk Rockers Actionmen, που διαθέτουν ήδη ένα εξαιρετικό album (“The Game”) στο ενεργητικό τους και αποτελούν ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά της γειτονικής χώρας, αλλά και οι Fall Of Man, που η κυκλοφορία του album τους Promises In Empty Words (2011) είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και θεωρούνται επάξια μία από τις καλύτερες εγχώριες μπάντες, έχοντας μάλιστα παίξει στο πλευρό συγκροτημάτων όπως οι Boysetsfire, A Wilhelm Scream και Strike Anywhere.

Πόρτες: 21:00
Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια: 25 € (προπώληση/ταμείο)
Σημεία προπώλησης : Ticket House, Public, Rhythm Records
Online tickets: www.ticketpro.gr


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured