Δελτίο Τύπου

Ibrahim_Ferrer_Jr

Το πρώτο Κουβανέζικο Φεστιβάλ (Cuba Festival)  στην Ελλάδα αποτελεί εφέτος το πιο «καυτό»  γεγονός του καλοκαιριού και  θα πραγματοποιηθεί για τρεις (3) ημέρες στην Αθήνα(σε κεντρικά σημεία) αλλά και  στο Προπονητικό Κέντρο Baseball (Πρώην Αμερικάνικη Βάση- Δεξαμενή Λεωφόρος Βουλιαγμένης) στο Ελληνικό  στις 28-29-30 Ιουνίου 2012  ενώ η κεντρική του συναυλία θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο της Μονής Λαζαριστών) στις 29 Ιουνίου. 
Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα θα ξεκινήσουν με τα  Calles De Cuba (Δρόμοι της Κούβας)  που  θα διεξαχθούν την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιουνίου σε ανοιχτούς χώρους των Αθηνών (πλατείες, εμπορικά κέντρα κτλ) με ΔΩΡΕΑΝ μουσικό-χορευτικές παραστάσεις, σεμινάρια κουβανέζικων χορών, DJ Sets και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30 Ιουνίου με τις  εκδηλώσεις του 1ου Cuba Festival που θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Baseball που βρίσκεται στην πρώην Αμερικάνικη βάση στο Ελληνικό με συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, work shops, παραδοσιακές γεύσεις, και άλλες σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες που στόχο θα έχουν την προβολή πολιτισμού της αγαπημένης μας Κούβας. 
• Το 1ο Cuba Festival τιμά  ένα Θρύλο της Κουβανέζικης μουσικής.
 
Το 1ο Cuba Festival θα είναι ειδικά αφιερωμένο στην  εμβληματική μορφή της παραδοσιακής κουβανέζικης μουσικής τον Ibrahim Ferrer που υπήρξε ο βασικός τραγουδιστής των Buena Vista Social Club έως το 2005 - που έφυγε από κοντά μας- και θα έχουμε την χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά τον γιο του Ibrahim Ferrer Jr. το Σάββατο 30 Ιουνίου ο οποίος θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα για να τραγουδήσει μαζί μας αξέχαστες επιτυχίες των Buena Vista Social Club αλλά και της ευρύτερης κουβανέζικης μουσικής. Η συναυλία του   Ibrahim Ferrer Jr. θα πραγματοποιηθεί και στην Θεσσαλονίκη-στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών-  μια ημέρα πριν από εκείνη της Αθήνας, δηλαδη την Παρασκευή 29 Ιουνίου.

Οι εκδηλώσεις του Cuba Festival και των Calles De Cuba θα διεξαχθούν με την υποστήριξη της πρεσβείας  της Κούβας
• Ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό δρώμενο που θέλει να  είναι  προσιτό σε πολλούς!
Ευχάριστη νότα δίνει η χαμηλή τιμή των εισιτηρίων του φεστιβάλ που είναι σε αντίθεση με την υψηλού επιπέδου παραγωγή και την συμμετοχή πολύ σημαντικών καλλιτεχνών, καθώς και η δωρεάν συμμετοχή των παιδιών κάτω των 12 ετών θέλοντας να δώσουμε την δυνατότητα σε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούν να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ μαζί με τα παιδιά τους.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Για τις εκδηλώσεις της Αθήνας( στο Προπονητικό Κέντρο Baseball -Πρώην Αμερικάνικη Βάση- Δεξαμενή Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Ελληνικό)  για το Σάββατο 30 Ιουνίου οι τιμές εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:

10€ -προπώληση
15€-Στα εκδοτήρια του Baseball στις 30 Ιουνίου.
• Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών με συνοδεία ενηλίκου.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤ.ΚΑΡΤΑ
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr , www.i-ticket.gr & www.ticketarena.gr

1ο   CUBA  FESTIVAL
ΑΘΗΝΑ
Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιουνίου
Calles De Cuba (Δρόμοι της Κούβας)…στους δρόμους της Αθήνας!
&
Σάββατο 30 Ιουνίου
Προπονητικό Κέντρο Baseball
Πρώην Αμερικάνικη Βάση- Δεξαμενή Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Ελληνικό

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Παρασκευή 29 Ιουνίου
Για τη συναυλία του Ibrahim Ferrer Jr στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών  στη Θεσσαλονίκη  την Παρασκευή 29 Ιουνίου οι τιμές εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:

10€ -προπώληση
15€-Στα εκδοτήρια του Θεάτρου της Μονής Λαζαριστών, στις 29 Ιουνίου.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Online: www.ticketservices.grwww.i-ticket.gr.
Event on Facebook:
https://www.facebook.com/events/347314761980018/

Facebook Group:
https://www.facebook.com/CUBAFESTIVAL

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured