Δελτίο Τύπου

avainfer

Οι Sacred Reich, οι Overkill, οι Ava Inferi (φωτο) που αποτελούν το νέο doom δημιούργημα του μεγάλου Rune Eriksen’s των Mayhem και Aura Noir κι ακόμα οι θρυλικοί Sad Lovers And Giants αλλά και οι σπουδαίοι The Bevis Frond κατηφορίζουν στα μέρη μας. Όλοι τους έρχονται στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκρηκτικές συναυλίες αλλά και σπάνια DJ sets στο πλαίσιο Pre & After Show Parties όπου θα γνωρίσουν τους Έλληνες οπαδούς τους, θα συνομιλήσουν μαζί τους και θα τους υπογράψουν πολύτιμα «τρόπαια»! Gagarin, Six D.O.G.S. & Drugstore σε περιμένουν για να δεις όλες τις εκδηλώσεις κάθε συγκροτήματος με 1 και μόνο κοινό εισιτήριο!

Δες όλες τις λεπτομέρειες και σημείωσε τις ημερομηνίες που δε χάνονται εδώ: www.alterground.gr


Πλέον, τα πιο σπουδαία μουσικά δρώμενα της πόλης περνάνε υποχρεωτικά από το Drugstore. Πέρα από το γεγονός πως είναι επίσημο σημείο προπώλησης εισιτηρίων και ανά πάσα στιγμή, ακόμα και πολύ μετά τα μεσάνυχτα μπορείς να προμηθευτείς εισιτήρια συναυλιών, στον ένα μόλις μήνα της λειτουργίας του η μεγάλη μπάρα του έχει αποτελέσει «καταφύγιο» ουκ ολίγων αγαπημένων συγκροτημάτων, από τους 65daysofstatic και τους Shearwater μέχρι μέλη των GY!BE και των Silver Mt Zion κι έπεται καυτή συνέχεια. Παράλληλα, τα ηνία των decks αναλαμβάνουν από την πρώτη κιόλας νύχτα οι σημαντικότερες περσόνες της ευρύτερης μουσικής κοινότητας της Αθήνας, υπογράφοντας φανταστικά soundtracks για αυστηρά προσωπικές, φανταστικές ταινίες που δε γυρίστηκαν ακόμα, αλλά χρόνια τώρα στριφογυρνάνε στο κεφάλι σου «σημαδεύοντας» ανεξίτηλα τις καλύτερες στιγμές σου. Το Drugstore δε σταματά όμως εδώ αφού εμπλουτίζει κι άλλο την ομάδα των DJs του, εξασφαλίζοντας στο κοινό του την παρουσία όλο και περισσότερων αγαπημένων ανθρώπων που ζουν και αναπνέουν αποκλειστικά μέσω της μουσικής.

Μουσικοί δημοσιογράφοι, φωνές και πένες που όλοι αγαπάμε, παραγωγοί ραδιοφώνου, περσόνες της ηλεκτρικής νύχτας και των decks, εξέχοντα μέλη συγκροτημάτων συγκεντρώνονται στο Drugstore για να σου προσφέρουν την καλύτερη μουσική που μπορείς να ανακαλύψεις σε τούτη την πόλη και μάλιστα στις φτηνότερες τιμές που μπορείς να ξετρυπώσεις, όσο γάτα κι αν είσαι! Δύο γύροι εμφιαλωμένου πεντακάθαρου αλκοόλ για μια τετραμελή παρέα κοστίζουν λιγότερo από 20 ευρώ, αναδεικνύοντας το Drugstore ως το ιδανικό μέρος όπου μπορείς να...καταναλώσεις άφοβα! Κι αν σε βρει το πρωί face to face με τον Χρήστο Δασκαλόπουλο, no worries, καθημερινά στις 07:30 ξεκινούν οι πρώτοι καφέδες της ημέρας -στο τραπεζάκι ή take away- μαζί με τα σχετικά συνοδευτικά για να ισιώσει το στομάχι σου:)

Στη συνέχεια θα απολαύσεις από hot dog μέχρι ψαγμένα πιάτα και ποικιλίες ακόμα και για χορτοφάγους προκειμένου να συνοδεψεις ιδανικά ούζο, τσίπουρο και ρακή αποκλειστικά βιολογικής προέλευσης σε τιμές...χωριού. Κι αν νιώσεις την ανάγκη να μάθεις περισσότερα για ανεξάρτητες εκδόσεις - πειρασμούς που θα δεις δίπλα σου και δυσεύρετα μουσικά t-shirts που κρέμονται στο σκοινί της μπουγάδας ή ακόμα και για τα vintage φορέματα κατευθείαν από την γκαρνταρόμπα της Holly Golightly που κλέβουν την καρδιά της καλής σου, απλά κάνε μια ερώτηση!

Όλοι οι καλοί χωράνε στο Drugstore! Δες το αναλυτικό πρόγραμμα με Μάκη Μηλάτο, Αργύρη Ζήλο, Γιώργο Δημητρακόπουλο & NO!, Άντα Λαμπάρα από Villa 21, Μάνο Μπούρα, Χρήστο Καρρά κι άλλους πολλούς εδώ: www.drugstoreathens.com

Κάνε το πάρτι σου στο Drugstore επιλέγοντας εσύ τον DJ που αγαπάς περισσότερο κι εξασφάλισε ρέστα ακόμα κι από την καλύτερη τιμή που βρήκες στο καφενείο της γειτονιάς σου, στέλνοντας ένα μέιλ εδώ: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured