image003

Οι Jessica 6 φτιάχτηκαν από πρώην μέλη των τρομερών Hercules & Love Affair - με τους οποίους είναι ακόμα φίλοι - τον κιμπορντίστα Morgan Wiley, τον μπασίστα Andrew Raposo και φυσικά την εκρηκτική Nomi Ruiz, το πιο σέξυ it-girl στην μουσική βιομηχανία (κι ας μην είναι καν κορίτσι).
Τα πάντα στο συγκρότημα γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, σελέμπριτυ, μοντέλο, τραγουδίστριά τους, η οποία μάλιστα είναι τρανσέξουαλ - κάτι που δεν εμποδίζει τα αγόρια να μαζεύονται γύρω της σαν μέλισσες.
Η τύχη τους χαμογέλασε αμέσως κάνοντας το πρώτο τους single 'White Horse' ένα από τα πιο αγαπημένα εναλλακτικά, χορευτικά hits του φετινού καλοκαιριού, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους 'See The Light' που περιείχε και την συνεργασία τους με τον Antony Hegarty (των διαβόητων Antony & The Johnsons) στο τραγούδι 'Prisoner Of Love', επιβάλλοντάς τους σαν ένα από τα καλύτερα νέα συγκροτήματα της dance νεοϋορκέζικης σκηνής.
Και ναι, είναι το ψηλό μελαχρινό «κορίτσι» που έκανε το καταπληκτικό ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά στο Mad Walk φέτος το χειμώνα.Όπως ήταν λογικό η glamorous και uber-cool Νοmi Ruiz δεν θα μπορούσε να λείπει από την μοναδική οπτικοηχητική electro-dance εμπειρία του καλοκαιριού. Μετά από τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στα Mad Walk και Mad VMA’s θα απολαύσουμε την καυτή Νomi σε ένα after show dj set που, μετά την εμφάνιση των guru της ηλεκτρονικής μουσικής, ΟRBITAL, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σε άκρως «καλοκαιρινά» επίπεδα!!! Δεν είναι τυχαίο πως η εφημερίδα The Guardian έχει γράψει για την Nomi ότι "διαθέτει τον αέρα ενός μελλοντικού ποπ ειδώλου".

Tη βραδιά θα ανοίξουν οι Wise Lines ! Ο Θοδωρής Σουρβίνος (φωνή, κιθάρα), η Νίκη Παπαγιάννη (φωνή) και ο Αντώνης Γέωργου (keyboards, programming) ξεκίνησαν το 2010 να δημιουργούν σύγχρονα pop τραγούδια με έντονο το ηλεκτρονικό υπόβαθρο και τα beats στην παραγωγή τους.
Τα σχόλια που έχουν αποσπάσει είναι πολύ κολακευτικά και οι κυκλοφορίες αλλά και οι συναυλίες τους (με την συμβολή video graphics specialists) επιβεβαιώνουν όλους όσους τους θεωρούν μια μπάντα που αξίζει κάποιος να ακούσει… αλλά και να δει!

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 @ GAZI MUSIC HALL            
Γενική Είσοδος (early bird)τα πρώτα 500 εισιτήρια: 30 euro
Γενική Είσοδος (μετά την εξάντληση των early bird): 33 euro
Καθήμενοι Privileged Balcony View : 50 Εuro**το εισιτήριο των 50 ευρώ περιλαμβάνει επίσης parking (ένα ανά δύο εισιτήρια), complimentary drink και midnight snack
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει On Line στο www.123tickets.gr
Η προπώληση στα ακόλουθα φυσικά σημεία θα ξεκινήσει στις 23 Μαϊου  Σημεία προπώλησηςTICKET HOUSE  | ALLOU! FUN PARK | STER CINEMAS ESCAPE IΛΙΟΝ (*από το Σάββατο 26 Μαΐου) | www.123tickets.gr |

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured