Δελτίο Τύπου

 lyhni8

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές συγκρότημα  του south rock για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 18 Ioυνίου, στο Γήπεδο Baseball Ελληνικού.
Πέρα από τα κιθαριστικά riffs του Αμερικάνικου Νότου και τα «θανατηφόρα» τραγούδια, οι Lynyrd Skynyrd είναι ένα συγκρότημα με ασίγαστο πάθος, ένα συγκρότημα υπεύθυνο για τη διαιώνιση του μοναδικού Αμερικάνικου πνεύματος.
Η μπάντα-θρύλος των Lynyrd Skynyrd επέστρεψε με νέο υλικό, το «God & Guns», ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε στην ετικέτα της ιστορικής «Loud & Proud / Roadrunner Records».
Ένα άλμπουμ, που στέκεται στο ύψος του μύθου που ξεκίνησε 35 χρόνια πριν στο  Jacksonville της Φλόριντα. Ήταν η περίοδος που η καριέρα τους βρέθηκε στο peak, η δεκαετία μέχρι και το 1977, όταν σε μία αεροπορική τραγωδία σκοτώθηκαν τρία μέλη τους, ανάμεσά τους και ο Ronnie Van Zant και ο Steve Gaines. Από τότε, παρότι η μπάντα έχασε ξανά με τραγικό τρόπο τον Allen Collins, τον Leon Wilkeson και τον Hughie Thomasson, δεν σταμάτησε να ροκάρει!
 Με έναν κατάλογο που ξεπερνάει τα 60 άλμπουμ και πωλήσεις που φτάνουν τα 30 εκατομμύρια, οι Lynyrd Skynyrd παραμένουν ένα cultural icon που γνωρίζει απήχηση σε όλες τις γενιές.


Μην χάσετε την καλύτερη συναυλία της ζωής σας!

Λίγες ημέρες πριν,την Παρασκευή 25 Μαίου, τo Greek Fan Club των Lynyrd Skynyrd και το SouthernRock.gr διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτυ, αφιερωμένο στους θρυλικούς Lynyrd Skynyrd! Live η tribute Band των "Νostos" και after live DJ party με τον Σάββα Συνοδινό σε ένα από τα “νότια” μπαρ της πόλης, στο  Bourbon Bar (Δασκαρόλη 67 Γλυφάδα).

Lynyrd Skynyrd full band:
Gary Rossington- Guitar Johnny Van Zant- Vocals Rickey Medlocke- Guitar Mark "Sparky" Matejka- Guitar Michael Cartellone- Drums Robert Kearns - Bass Peter “Keys” Pisarczyk - Keyboards Honkettes: Dale Krantz Rossington- Backing Vocals Carol Chase- Backing Vocals

Info:

     Χώρος: Γήπεδο Baseball Ελληνικού
     Ημερομηνία: 18 Ιουνίου 2012
     Εισιτήρια: 40 ευρώ
     Σημεία προπώλησης:
     Αθήνα: Metropolis, Public, Tickethouse, Ticketservices
     Θεσσαλονίκη: Musicland
    & ηλεκτρονικά: www.livetickets.gr

   

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured