JS_and_DW_Arles 


Το Closer Alternative Bar παρουσιάζει τους Justin Sullivan και Dean White, από τους θρυλικούς New Model Army, σε ένα special ημι-ακουστικό set, την Παρασκευή 8 Ιουνίου!

Στα τέλη του 2010, η σπουδαία αυτή μπάντα συμπλήρωσε 30 χρόνια πορείας πραγματοποιώντας έναν αληθινό μαραθώνιο εορταστικών ζωντανών εμφανίσεων, οι οποίες απλώθηκαν σε 4 ηπείρους, παράλληλα με την κυκλοφορία ενός αντίστοιχου box set.

Ήδη, προετοιμάζουν το καινούργιο τους album, follow-up στο “Today Is A Good Day” του 2009, αποδεικνύοντας πως  δεν έχουν καμία διάθεση να τα παρατήσουν.

Ανάμεσα στις ηχογραφήσεις, ο Justin Sullivan (τραγουδιστής, βασικός συνθέτης και ψυχή του συγκροτήματος) συνεχίζει τις ημι-ακουστικές ζωντανές εμφανίσεις, στις οποίες παρουσιάζει τραγούδια των New Model Army καθώς και solo υλικό, συνοδευόμενος από τον Dean White, κιθαρίστα /  κημπορντίστα της μπάντας. Πρόκειται για ένα σχήμα πιο ευέλικτο που, με τη δεδομένη αμεσότητά του, κατορθώνει να διατηρήσει στο ακέραιο την ιδιαίτερη ένταση που ανέκαθεν χαρακτηρίζει τη μουσική και τα live των New Model Army.

Το ντουέτο έχει πραγματοποιήσει shows σε ολόκληρο τον κόσμο και σε κάθε πιθανό venue – από μικροσκοπικά clubs μέχρι τεράστια festivals και από φυλακές μέχρι μεγάλα θέατρα – λειτουργώντας παντού περίφημα, χαρακτηριστικό μιας μουσικής οντότητας που, πριν απ’ όλα, διαθέτει ψυχή και δυναμισμό.

                                  www.newmodelarmy.org

Οι πόρτες για το live της 8ης Ιουνίου θα ανοίξουν στις 22:00 και η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ. Η χωρητικότητα του bar είναι περιορισμένη, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει το γνωστό maximum rock ‘n’ roll DJ set του Closer, αυτή τη φορά με τον Παναγιώτη Γαβρίλη και τον Θωμά Μαχαίρα στα decks.

JUSTIN SULLIVAN & DEAN WHITE From NEW MODEL ARMY / A Special Semi-Acoustic Set

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Doors Open: 22:00 / Είσοδος: 10€

Closer Alternative Bar, Ιπποκράτους 150 & Βατάτζη, Εξάρχεια. Τηλέφωνο: 210 6440310

http://www.facebook.com/pages/Closer-Alternative-Bar/6304682923


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured