Δελτίο Τύπου

Sepultura-photologosymbol

Ένα από τα απόλυτα highlight heavy metal συναυλιών στην Ελλάδα, έχει αποτελέσει αναμφίβολα η πρώτη εμφάνιση των Βραζιλιάνων thrashers SEPULTURA στο ιστορικό, πλέον, «Ρόδον». Έκτοτε, μπορεί η σύνθεση του συγκροτήματος να έχει αλλάξει, ωστόσο η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη και τα τραγούδια που έχουν γράψει είναι τόσο διαχρονικά, ώστε όπου παίζουν δημιουργείται πανικός από τους πολυάριθμους οπαδούς τους. Αυτό αναμένεται να γίνει και στις 2 Ιουνίου στο Fuzz Live Music Club.

Αμέσως πριν τους SEPULTURA, θα παίξουν οι δικοί μας SUICIDAL ANGELS, ένα από τα καλύτερα ελληνικά εξαγώγιμα προϊόντα της ελληνικής σκηνής τα τελευταία χρόνια, αφού έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με τα σημαντικότερα σχήματα της ακραίας σκηνής (KREATOR, EXODUS, DEATH ANGEL, CANNIBAL CORPSE, BEHEMOTH, κ.τ.λ.), εμφανίστηκαν στο Sonisphere όπου άνοιξαν για τους BIG 4 (METALLICA – SLAYER – MEGADETH – ANTHRAX) και κυκλοφόρησαν πρόσφατα το καταπληκτικό “Bloodbath”, μία από τις σημαντικότερες thrash metal κυκλοφορίες των τελευταίων ετών. Η εμφάνισή τους, θα είναι ουσιαστικά και το επίσημο release party τους, αφού θα είναι η πρώτη και αποκλειστική συναυλία τους στην Αθήνα από την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ.

Την σκυτάλη λοιπόν στους SUICIDAL ANGELS θα παραδώσουν οι βετεράνοι FLAMES, το πρώτο εγχώριο σχήμα στον χώρο του thrash metal, που στα τέλη της δεκαετίας του ’80 άνοιγε τις συναυλίες σχεδόν όλων των σημαντικών γκρουπ του χώρου που επισκέπτονταν την χώρα μας, στην πρώτη τους εμφάνιση με τον κλασικό τους frontman, Alex, που επέστρεψε στην μπάντα μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Επίσης την βραδιά αυτή θα εμφανιστούν οι Ισραηλινοί HAMMERCULT, ένα σχετικά νέο thrash metal σχήμα, πολύ ελπιδοφόρο όμως και με αρκετή συναυλιακή εμπειρία, αφού έχουν ήδη περιοδεύσει με τους D.R.I., ενώ έχουν παίξει και σε αρκετά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και το Wacken Open Air, που θα μας ξεσηκώσει με υλικό από την επερχόμενη δουλειά τους “Anthems Of The Damned” και όχι μόνο.

Τέλος την βραδιά θα ανοίξουν οι δικοί μας VERDICT DENIED, οι οποίοι ετοιμάζουν και θα μας παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά, κινούμενοι στο χώρο του τεχνικού thrash metal.

“Under A Pale Grey Sky… We Shall Arise!!!”

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα: Ticket House, Metal Era, Public (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr και www.123tickets.gr

Ώρα έναρξης: 19:00
Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured