Δελτίο Τύπου

Overkill

Τα clubs της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσι αγκάλιασαν για τα καλά την αρρώστεια τους και η περίφημη Megaforce τους ενέταξε στο δυναμικό της. Το παρθενικό άλμπουμ τους Feel the Fire κατέφτασε το 1985 κι αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς ως ένα από τα αριστουργήματα του κινήματος Thrash τοποθετώντας τους αίφνης εντός της αφρόκρεμας του είδους –ένα χρόνο αργότερα, άνοιγαν κιόλας για τους Megadeth. Ό,τι ακολούθησε, ήταν ένας τυφώνας που λυσομανάει ακόμα.

Οι ζωντανές εμφανίσεις των Overkill αποτελούν εμπειρία ζωής. Μόνο το ερχόμενο καλοκαίρι, λίγο πριν και λίγο μετά τον ερχομό τους στην Ελλάδα έχει ανακοινωθεί ήδη πως θα εμφανιστούν στο OST Fest της Ρουμανίας, στο Tuska Open Air της Φινλανδίας, στο Wacken Open Air της Γερμανίας, στο Vagos Open Air της Πορτογαλίας από κοινού με άλλα μεγαθήρια του σκληρού ήχου. Με ολοκαίνουριο δυναμίτη στις αποσκευές τους που φέρει τον τίτλο The Electric Age και βλέπει το φως της δημοσιότητας στις 27 Μαρτίου τρέχοντος έτους στις ΗΠΑ (για την E1 Music) και τρεις μέρες αργότερα στην Ευρώπη (για τη Nuclear Blast), έρχονται στην Ελλάδα για την πραγματοποίηση δύο συναυλιών που τους ανήκουν ολοκληρωτικά. Αυτές τις δύο νύχτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσουν οι Overkill και μόνο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ας τους τιμήσουμε όπως ακριβώς αξίζει σε μια από τις πιο αληθινές μπάντες του είδους. 
ΑΘΗΝΑ: ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 [DOORS OPEN @ 18:30]   @ GAGARIN 205 (Λιοσίων 203-205, Στάση Μετρό «Πλ. Αττικής», τηλ.: 215-5400888) Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30, ώστε όσοι από τους φανς ενδιαφέρονται να μπορούν να δουν το ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Τσεχία για την τελική φάση του Euro 2012 (αρχίζει στις 19:00) στη γιγαντοοθόνη του Gagarin 205 –συντροφιά με μια παγωμένη μπύρα ενδεχομένως. Η είσοδος θα είναι δωρεάν, με την απλή επίδειξη του εισιτηρίου της συναυλίας. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ OPENING ACT. OVERKILL ON STAGE @ 22:00 

Προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας: ξεκινά απόψε, Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στις 20:00 αρχικά μόνο στο www.ticketarena.gr ως εξής: - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΙΑ: ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 26 ΕΥΡΩ - ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ SACRED REICH [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ www.ticketarena.gr: ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 22 ΕΥΡΩ ΓΙΑ OVERKILL, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ OVERKILL & SACRED REICH ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΞΙΑΣ 48 ΕΥΡΩ. www.ticketarena.gr: ΑΓΟΡΑ ON LINE Ή ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ 212-100 37 88. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΜΕΤΡΗΤΑ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, PAYPAL, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 (συνδιοργάνωση με το Principal)   @ PRINCIPAL CLUB (Μύλος - Πολυχώρος Τέχνης & Πολιτισμού, Ανδρέα Γεωργίου 56) - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 25 ΕΥΡΩ (περί έναρξης και λοιπές πληροφορίες σύντομα)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured