news.team

kasabian61

Το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου θα λάβει χώρα το φετινό Ejekt Festival και το πρώτο δείγμα είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Tα δύο πρώτα ονόματα του φετινού line-up είναι οι Kasabian και οι Katzenjammer και ανακοινώθηκαν μόλις...

Οι πρώτοι πλέον έχουν εξελιχθεί εμπορικά σε ένα από τα μεγαλύτερα group της Μ. Βρετανίας, με σαφή ερείσματα στο ελληνικό κοινό (πράγματι, είναι εφικτό κανείς να πηγαίνει με τα νερά του κοινού μας, χωρίς να φέρνει τα ίδια και τα ίδια), με αναγνωρίσιμο ήχο και με ένα άλμπουμ που πέρσι συμπεριλήφθηκε στα καλύτερα της χρονιάς. Days Are Forgotten, Empire, Fire, Velociraptor, Reason Is Treason, L.S.F. (Lost Souls Forever), Empire, Fire, Velociraptor είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους κομμάτια που αναμένονται να ακουστούν στην Αθήνα, στα πλαίσια του Ejekt.

Οι δε Katzenjammer είναι Νορβηγίδες, τραγουδούν στα αγγλικά και παίζουν σαν Βαλκάνιες! Η μουσική του Goran Bregovic και του Django Reinhardt είναι το πρότυπό τους, αλλά μπλέκουν μέσα την ποπ, την ροκ και πολλή τρέλα! Με τις κιθάρες, τα ακορντεόν, τα ουκελέλε και όλα τα παράξενα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούν, στήνουν ένα μοναδικό πάρτυ επί σκηνής, τόσο αγαπητό στο κοινό ώστε να έχουν καταφέρει να περιοδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το πλήρες line-up θα ανακοινωθεί σύντομα.

{youtube}pBsQVP-Olmw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured