Δελτίο Τύπου

b_w191

Ο Joe Lally, ιδρυτικό μέλος των Fugazi έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο six d.o.g.s.

Κοινωνικοί ακτιβιστές, ήρωες του DIY ethic, αυθεντικοί επαναστάτες ενάντια στη μουσική βιομηχανία και πάνω απ' όλα άκρως σημαντικοί εκπρόσωποι του Αμερικανικού Post-Hardcore, που άσκησαν μέγιστη επιρροή σε πλήθος επιγόνων γράφοντας λαμπρές σελίδες στην ιστορία του American Underground.

Ο ερχομός του Joe Lally (μπάσο, φωνή και εικόνισμα για τους Melvins με τους οποίους έχει μοιραστεί ουκ ολίγες φορές τη σκηνή) με το συγκρότημά του -με το οποίο μετράει ήδη τρία προσωπικά άλμπουμ, όλα για λογαριασμό της περίφημης ετικέτας Dischord ιδιοκτησίας του μεγάλου Ian MacKaye  και στην πλειονότητα των οποίων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμμετέχουν όλοι οι παλαιοί «σύντροφοι» από τους Fugazi: There To Here (2006), Nothing Is Underrated (2007), Why Should I Get Used To It (2011) -αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός. Είναι η πρώτη φορά μέχρι σήμερα, που αυθεντικό-ιδρυτικό μέλος των Fugazi πατάει το πόδι του σε Ελληνικό έδαφος. Αυτό από μόνο του αρκεί, προκειμένου να δώσουμε ένα βροντερό παρόν στο Six D.O.G.S. και να αποτήσουμε το φόρο τιμής που αναλογεί σε μια από τις σημαντικότερες περιπτώσεις δημιουργών που κατάφεραν να αποδείξουν πως η τέχνη μπορεί να σταθεί πάνω από οποιαδήποτε μορφή εμπορικής εκμετάλλευσης.

Six D.o.g.s
Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι ,

Παρασκευή - Σάββατο: 21.00

Είσοδος 16 ευρώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured