Δελτίο Τύπου

losoul_vec-1

To mobile club night +Over έχει την φιλοδοξία να παντρέψει στοιχεία της σύγχρονης dance μουσικής με βασικούς άξονες την disco, το house και το techno, με ανοιχτόμυαλη διάθεση και νοοτροπία, καλώντας κάθε φορά στα party του  Έλληνες και ξένους DJs και μουσικούς παραγωγούς.
Μετά την μετάκληση του Prins Thomas στο 6 D.O.G.S. το περασμένο φθινόπωρο, συνεχίζει με έναν DJ και παραγωγό, ο οποίος δεν έχει επισκευθεί ποτέ πρίν την πρωτεύουσα. Ο λόγος για τον Peter Kremeier ή αλλιώς τον Losoul, γνωστό για τα εξαιρετικά dance κομμάτια που φτιάχνει για πάνω από μία δεκαετία τώρα, κάπου ανάμεσα στο house και το techno για λογαριασμό κατά βάση της Playhouse αλλά και αναρίθμητων άλλων labels. Με κάμποσες original παραγωγές, full length albums, πάμπολλα remixes, live εμφανίσεις και αμέτρητα DJ sets, o Losoul βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της ευρωπαϊκής dance σκηνής μια δεκαετία τώρα. Mε αυτόν τον ιδιαίτερο, ‘έξυπνο’, σοφιστικέ ήχο του που όμως ποτέ δεν έχανε σε ‘ψυχή’ και groove κατάφερε να καθιερωθεί σαν ένας από τους πιο ξεχωριστούς Γερμανούς παραγωγούς. Μέχρι και σήμερα εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο, είτε προσφέροντας  υψηλής αισθητικής house & techno DJ sets, είτε αποδίδοντας live το υλικό του με τη βοήθεια του τραγουδιστή Malte.
Μαζί του ο Lee Burton, γνωστός για τις δισκογραφικές δουλειές του στην Klik records, ενώ το τελευταίο του άλμπουμ μόλις κυκλοφόρησε. Επίσης ο resident της βραδιάς, Chevy. 

Είσοδος 10€ με ποτό, έναρξη : μεσάνυχτα

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured