Δελτίο Τύπου

imany1

Νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αποφασισμένη, μελαγχολική, μαγική... Ποιος είναι άραγε ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει περισσότερο στην Imany; Την όμορφη Γαλλίδα που, με ένα τραγούδι μόνο, το “You will never know”, έγινε διάσημη μέσα σε μία νύχτα; Είναι γεγονός πως την Imany δεν την προσπερνάς εύκολα. Γι' αυτό και το Gazarte σε συνεργασία με την Panik Records την προσκαλούν στις 11 και στις 12 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά στην Αθήνα.
Το “You will never know” το γνωρίζετε πολύ καλά, αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα FM. Και σκαρφάλωσε κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού (πάνω από 30 ημέρες, No1 στα iTunes Downloads και σταθερά στο Top 3 του επίσημου radio airplay). Ένα κομμάτι που προέρχεται από το «Shape of a Broken Heart», έναν soul – folk δίσκο με 12 αγγλόφωνα τραγούδια από μία ερμηνεύτρια με μπάσα και αισθησιακή φωνή.

Imany, ένα από τα παιδιά μίας 10μελούς οικογένειας, μία γαλλίδα που κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής και η οποία μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού. "Να τραγουδάω. Ότι ακριβώς ήθελα περισσότερο από τότε που ήμουν επτά ετών. Τότε βέβαια πίστευα ότι αυτό είναι κάτι που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι και όχι εγώ”, εκμυστηρεύτηκε στις πρώτες συνεντεύξεις της, η Nadia Mladjao, όπως είναι το πραγματικό της όνομα . “Όταν ήμουν μικρή, κανείς δεν μου έλεγε ότι η φωνή μου ήταν καλή, έλεγαν μόνο ότι ήταν “δυνατή” κι έτσι δεν πίστεψα ότι το τραγούδι ταίριαζε σε μένα”. Κάθε σκέψη για να προωθήσει τα παιδικά της όνειρα μπήκε στην άκρη όταν ανακάλυψαν τη “Νάντια” στο μετρό στο Παρίσι οπότε ακολούθησαν επτά χρόνια modelling κατά την διάρκεια των οποίων όταν δεν δούλευε, έγραφε τα τραγούδια της.  Η Nadia έγινε “Ιmany” (σημαίνει “πίστη” στα σουαχίλι). Μια σωστή επιλογή όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. “Χωρίς πίστη δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα” παραδέχεται.


Η Imany θα βρίσκεται για δύο βράδια στην Αθήνα, στην σκηνή του Gazarte, ζωντανά, φέρνοντας φρέσκο αέρα από την Γαλλία και… πίστη στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα.. “You will never know..”


Also check:
http://www.imanymusic.com/
http://www.facebook.com/imanymusic?sk=app_176257499093267
http://www.youtube.com/user/imanyofficiel
http://www.myspace.com/imanyeasy

Σημείωση:
Στην Ελλάδα η Ιmany εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Panik Records.

Info:
11&12 Φεβρουαρίου
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμές εισιτηρίων: A ΖΩΝΗ- 45€ / Β ΖΩΝΗ- 35€ / ΟΡΘΙΟΙ: 25€

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured