Δελτίο Τύπου

kabanjak

Ο Kabanjak, δηλαδή το ένα από τα δύο μέλη των Γερμανών Ancient Astronauts (γνωστός και ως Deela), καταλαμβάνει τα decks του Kakofonix Bar  το Σάββατο 21/1/2012 με σκοπό το χαρμάνι του από hip-hop, funk, dub reggae και downbeat grooves να λικνίσει και τον πιο δύσκαμπτο παρευρισκόμενο!
Από πιτσιρικάς έπιανε τον εαυτό του να παραμιλάει κάθε φορά που παρακολουθούσε φθαρμένο οπτικοακουστικό υλικό με τον Jimi Hendrix και καθώς τα χρόνια περνούσαν και η βουτιά σε κάθε είδους μουσική γινόταν όλο και πιο βαθιά, εξελίχτηκε σε έναν πρώτης γραμμής μουσικό, παραγωγό, dj και remixer.
Μαζί με τον Dogu σχημάτισαν τους Ancient Astronauts και πέραν των δικών τους εξαιρετικών κυκλοφοριών, έχουν συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Fort Knox Five, Imani and Bootie Brown of The Pharcyde, Vieux Farka Toure, Kid Loco, Zion Train, και Tippa Irie. Χαρακτηριστικό είναι το εύρος των επιρροών τους, που όπως οι ίδιοι αναφέρουν, εκτείνεται από τον Iggy Pop ως τους Sigur Ros. Μαζί ίδρυσαν επίσης το 2001, την Switchstance Recordings, για να έχουν ελευθερία κινήσεων και επιλογών στο ούτως ή άλλως ανοιχτόμυαλο έργο τους.
Ως Kabanjak, ξεχωρίζουν οι δουλειές του με τον Protassov καθώς και το πρόσφατο ντεμπούτο άλμπουμ του στη ESL Music, με τίτλο “Tree Of Mystery”.
Ένα άρτιο δείγμα λοιπόν των ικανοτήτων του πίσω από τα decks θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν όσοι παρευρεθούν το Σάββατο 21/1/2012 στο Kakofonix Bar, το οποίο χρόνια τώρα αποδεικνύει ότι η ποιοτική διασκέδαση δεν είναι προνόμιο μονάχα του κέντρου της πόλης.

Kabanjak DJ set – Kakofonix Bar
Σάββατο 21/1/2012

Kakofonix Bar (Κολοκοτρώνη 22, Άγιοι Ανάργυροι)
DJ set starts at: 22.00
Free Entrance

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured