Δελτίο Τύπου

COX1_for_myspace_

Οι Clan of Xymox ήταν για πολλά χρόνια απωθημένο της τοπικής dark wave κοινότητας. Ένα συγκρότημα που έγραψε μερικές από τις χρυσές σελίδες της 4AD, με αναρίθμητα club hits στα σκοτεινά στέκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και με πολυάριθμους οπαδούς που τους τοποθετούσαν δίπλα στους Cure, τους Bauhaus και τους Joy Division. Αν και ενεργοί από τις αρχές των 80's μας πρωτοεπισκέφθηκαν μόλις στα τέλη των 90's. Έκτοτε, αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό. Μια σχέση που βασίστηκε στην δισκογραφική συνέπεια που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια και στις
εξαιρετικές συναυλίες τους με τις οποίες πάντα καταφέρνουν να ικανοποιούν όλους τους παλιούς και νέους fans τους.
    Εισιτήρια προπωλούνται από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και το DarkCell (Θεμιστοκλέους 84 - Εξάρχεια). Τιμή προπώλησης 20€! Προσοχή: Θα διατεθούν μόνο 300 εισιτήρια στη προπώληση! Θα διατίθονται μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

    Την ημέρα της συναυλίας, από τις 21:00 και μετά θα πωλούνται εισιτήρια στο ταμείο του Κυττάρου προς 25€.


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Κύτταρο Live Club
Ηπείρου 48 και Αχαρνών

Time Schedule:
DOORS OPEN 21:30
WONKY DOLL AND THE ECHO on stage 22:00
CLAN OF XYMOX on stage 23:00

Clan of Xymox Warm Up Party την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο club Dark Sun (Θηβών 42, Περιστέρι)

Μια ημέρα πριν τη συναυλία των Clan of Xymox στο Κύτταρο Live Club το Dark Sun διοργανώνει ένα πάρτυ με τα καλύτερα τραγούδια της πολυετούς καριέρας τους και τα σπουδαιότερα groups του dark wave / post punk / minimal / neofolk / 80's ! Οι Clan of Xymox θα είναι ήδη στην Αθήνα οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε μερικούς πολύ εκλεκτούς καλεσμένους στο πάρτυ! ;)

dj's: G. Drivas 00:00 - 03:30
Leo Skiadas 03:30 - 07:00

Είσοδος με ποτό 9€

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured