Δελτίο Τύπου

3440408300_68f6c366ee_z

Η προ δεκαετίας και πλέον έναρξη τούς επιφύλλαξε τον μάλλον άχαρο ρόλο του «αδελφού εκφραστικού οχήματος» των Okkervil River, προσωρινά μονάχα όμως, μια και η αλήθεια είναι πως πολύ γρήγορα τους ξεπέρασαν. Επίσημα «στο δρόμο» λίγο πριν την ανατολή των 00’s, είναι ήδη υπεύθυνοι για μερικά από τα πιο γλυκόπικρα κι ανατριχιαστικής ομορφιάς άλμπουμ των ημερών μας -ικανά να σε στοιχειώσουν για πάντα: The Dissolving Room (2001), Everybody Makes Mistakes (2002), Winged Life (2004), Palo Santo (2006), Rook (2008), The Golden Archipelago (2010), Shearwater is Enron (2010). Εύθραυστα όπως ένα λεπτό γυναικείο χέρι φτιαγμένο από πορσελάνη, σφραγίζουν μέσα τους το ανεκπλήρωτο του Nick Drake, τις κλασικές ρομαντζάδες του Leonard Cohen, το ηχητικό καθαρτήριο του Jeff Buckley και το indie χαρμάνι της ακαταμάχητης θλίψης των Bill Callahan και Will Oldham -όλα ειδωμένα υπό το ονειρικά μελοδραματικό πρίσμα του ιδιοφυούς Jonathan Meiburg, αδιαμφισβήτητου ηγέτη του συγκροτήματος από ίδρυσής του. Έχοντας ήδη κλέψει την παράσταση στα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ, οι πραγματικά σπουδαίοι Shearwater κατηφορίζουν πρώτη φορά στα μέρη μας για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα στις 21 Απριλίου, στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να προχωρήσουν και στα επί σκηνής αποκαλυπτήρια του ολοκαίνουριου πολυαναμενόμενου άλμπουμ τους. Αντικρίζει το φως της δημοσιότητας ανήμερα 14 Φεβρουαρίου και φέρει για πρώτη φορά το λογότυπο της θρυλικής Sub Pop -διαδέχεται την Matador για λογαριασμό της οποίας κυκλοφόρησαν τα δύο τελευταία τους μελαγχολικά αριστουργήματα. 

Με τη γλυκιά προσμονή μέχρι την πλήρη κι ιδανική αποκάλυψή του μπρος στα μάτια μας να αποκτά πλέον τις διαστάσεις μιας εξαιρετικά δυσβάστακτης ανυπομονησίας, και την απόλυτη λύτρωση να έρχεται με τούτη την Σαββατιάτικη ιεροτελεστία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 [DOORS OPEN @ 21:00]

@ AN CLUB (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, τηλ.: 210-3305056)

- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 22 ΕΥΡΩ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured