Δελτίο Τύπου

Thomas_sdMelchior

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο gig space του six d.o.g.s  φιλοξενείται η δισκογραφική εταιρία με έδρα το Λονδίνο Lick My Deck και στα πλατό θα βρεθούν οι Thomas Melchior από το Βερολίνο, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Shaun Soomro από το Λονδίνο και η δική μας K.atou που είχε κυκλοφορήσει δίσκο στην εταιρεία το 2010 με τον Mikael Stravostrand.

Thomas Melchior (Berlin)
Γεννημένος στην Γερμανία, ο Thomas Melchior μεγάλωσε στις ΗΠΑ, την Ισπανία και τέλος την Αγγλία. Στο σχολείο ξεκίνησε και την μουσική του σταδιοδρομία ως συνθέτης/τραγουδιστής και πιανίστας. Αφού έγινε πατέρας, το επόμενο πρότζεκτ του Thomas το Ohm πειραματίστηκε με fused electronic και funkadelic ήχους και είχε επίδραση μετέπειτα στην trip hop σκηνή. Αλλά οι καιροί άλλαξαν και ο Melchior προχώρησε προκειμένου να εξερευνήσει άλλους ήχους. Με την άφιξη του υπολογιστή , βρέθηκε να εργάζεται με τον beat master  J. Saul Kane ο οποίος τον σύστησε στην underground acid house σκηνή του Λονδίνου. όπου και γνώρισε τους Peter “Baby” Ford, Mark Moore, Big Audio Dynamite, Carl Craig.
Το 1992 ο Thomas συνεργάστηκε με τον Tim Hutton και άρχισαν να γράφουν με το όνομα Vulva/YONI  το οποίο τράβηξε την προσοχή του Aphex Twin και το κυκλοφόρησε στην δισκογραφική του  Rephlex.
Μετά την διαμονή την Αμερική για λίγο καιρό, ήρθε σε επαφή με την house και techno σκηνή εκεί και επιστρέφοντας στην Αγγλία αρχίζει να βγάζει και άλλους δίσκους με άλλα alias όπως Soul Capsule, Sunpeople, Deepah, M-core κυκλοφορίες σε εταιρίες όπως η δικιά του Aspect Music αλλά και η Perlon και Playhouse.

Shaun Soomro (London)

O Shaun ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική σε μικρή ηλικία ως dj σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και έφτασε να παίζει σε μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ του Λονδίνου όπως το fabric, The End, T Bar και Plastic People.
Παράλληλα με αυτά, εργαζόταν σε πολλά μεγάλα και ανεξάρτητα labels στο τμήμα διανομής δίσκων, και αποφάσισε να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις του προκειμένου να ξεκινήσει την Lick My Deck το καλοκαίρι του 2007, η οποία εστιάζει στο να κυκλοφορεί έξυπνη και προκλητική ηλεκτρονική μουσική.  Το label μέχρι σήμερα φιλοξενεί κάτω «από την στέγη του» ονόματα όπως: Bruno Pronsato, Ricardo Villalobos, Baby Ford, Ion Ludwig, Akiko Kiyama, Mikael Stravostrand. Thomas Melchior  και πολλούς άλλους.

Lick My Deck Label Night in Athens:

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ

Το event θα ξεκινήσει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και η είσοδος είναι 10ευρώ.


six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr  
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured