Δελτίο Τύπου

talia_Dobryszycka

Αναβάθμιση θέσεως ή επιστροφή της διαφοράς για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο τους. Το εισιτήριο της συναυλίας The Swallow Quintet feat. Carla Bley μειώνεται από σήμερα κατά 10 ευρώ καθώς ο ίδιος o Steve Swallow, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, αποφάσισε να παραιτηθεί από μέρος της αμοιβής του, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο προσιτή η τιμή του εισιτηρίου στην Ελλάδα.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να ανταλλάσσουν το εισιτήριο τους μόνο από το ταμείο του Παλλάς. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2103640783


Η συναυλία ξεκινάει στις 21.00


ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 25€, 30€, 35€, 40€, 45€, 50€, 70€


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81

Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com


Public | Παπασωτηρίου | IANOS


Τράπεζα Πειραιώς με την υπηρεσία EASY TICKETING σε επιλεγμένα καταστήματα


The Swallow Quintet feat. Carla Bley

Ζευγάρι στη ζωή και στη μουσική η Carla Bley και ο Steve Swallow έρχονται κάτω από την ομπρέλα του The Swallow Quintet που αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς του είδους, όπως οι Chris Cheek στο τενόρο σαξόφωνο, ο φημισμένος Steve Cardenas στην κιθάρα και ο Jorge Rossy στην ντραμς.

Συνθέτης, πιανίστρια, μαέστρος, ερμηνεύτρια και συγγραφέας η Carla Bley, έχει ηχογραφήσει περίπου 30 ιστορικούς πια δίσκους, ερμήνευσε και μουσική για τον κινηματογράφο, με ορόσημο τη συνεργασία της με τον μεγάλο Ιταλό σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελίνι, ενώ σημαντικός σταθμός στην καριέρα της είναι η σύνθεση «Escalator Over The Hill» που αποτελεί τη διασημότερη ίσως όπερα στην ιστορία της τζαζ και παίζεται ασταμάτητα επί 40 ολόκληρα χρόνια πουλώντας εκατομμύρια δίσκους. Ακόμη, ξεχωρίζει η συνεργασία της με τον ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason, στο πρώτο σόλο άλμπουμ του, σε αποκλειστικές συνθέσεις της Bley.

Ο Steve Swallow θεωρείται ένας από τους πιο δημιουργικούς μουσικούς στο χώρο της jazz -τα τελευταία 40 χρόνια-, καθώς είναι από τους πρώτους που τόλμησαν να περάσουν, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, από το όρθιο μπάσο στο ηλεκτρικό θυμίζοντας, σε πολλές περιπτώσεις κιθαρίστα της ροκ. Δικές του συνθέσεις του έχουν ηχογραφήσει κορυφαίοι μουσικοί (Bill Evans, Chick Corea, Stan Getz,Gary Burto), ενώ έχει εμφανιστεί στη σκηνή με πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες όπως οι Dizzy Gillespie, Michael Brecker, George Benson και Herbie Hancock.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured