Δελτίο Τύπου

SAM_0827

2 κιθαρίστες και 1 ντράμερ ή 2 ντράμερ και 1 κιθαρίστας?
Οι Anomalys με support act τους Bazooka έρχονται γα να λύσουν την παραπάνω απορία....

Οι Anomalys  έχουν χαρακτηριστεί σε πολλές περιπτώσεις ως η πιο άγρια και τρελή μπάντα στην Ευρώπη. Και το ομώνυμο άλμπουμ και single τους στην Slovenly Records είναι απόδειξη πως αυτά τα τρομακτικά ψηλά και κοκαλιάρικα τέρατα μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν ως μια από τις πιο άγριες και τρελές μπάντες σε δίσκο. Με μόνο 2 κιθαρίστες και έναν drummer (χωρίς μπάσο), είναι ικανοί να εκπλήξουν και να υπνωτίσουν με κάποιες φορές εκκωφαντικά δυνατό ήχο και εκπληκτική ταχύτητα. Οι παρατεταμένες περιοδείες τους έχουν αφήσει πολλά bar, venues, παραλίες και φεστιβάλ σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες να φωνάζουν ‘ANOMALYS ΤΩΡΑ’!
Όταν ερωτήθηκαν σε συνέντευξη να περιγράψουν τον ήχο τους, αυτοί απάντησαν: ¨Φανταστείτε τον Elvis Presley να κάθεται στην τουαλέτα του Graceland μετά από πολλά ναρκωτικά και burgers. Ενας τυφώνας χτυπάει το σπίτι, ο Elvis ουρλιάζει και καφέ περιττώματα μαζί με πράσινο εμετό πετάνε παντού. Φανταστείτε τώρα τους ήχους που συνοδεύουν όλο αυτό το σκηνικό και τότε έχεις τον ήχο των Anomalys¨.

Οι bazooka είναι ένα συγκρότημα από τη πόλη του Βόλου που κατοικούν και παίζουν στην Αθήνα τα τελευταία 2 χρόνια. Χαρακτηρίζονται από το πολύ δυνατό ήχο που βγαίνει στα live τους λογω των αποσυσυντεθημενων και πνιγμένων  στο fuzz κιθάρων και μπάσου, των φωνητικών μούσκεμα στο reverb και των κάποιες φορές διπλών τύμπανων που ξεπερνάνε το όριο της ανεκτής έντασης για live. Υπνωτικές – ψηχεδελικες ποπ μελωδίες, rock’n’roll – punk αισθητική και riffs σύναμμα με ξεκουρδιστo drone no wave ζόφο.
Έχουν περιοδεύσει μια φορά τη Ευρώπη και έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο τους single με την Inch Allah records από το Παρίσι, ετοιμάζουν νέο single 45αρι με την Αμερικανικη Black Gladiator (slovenly) records και το πρώτο full length άλμπουμ τους πριν τη νέα χρονιά.


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 22:00

__________________________________
2 YEARS SIX D.O.G.S
Bpitch Control showcase
( SKINNER BOX live & AEREA NEGROT live)
+
GLACIAL live ( Hotel Costes)
+
w/PAN

27 Oκτωβρίου στις 23.00

ΔΩΡΕΑΝ


Το six d.o.g.s γίνεται 2 χρονών και με πλήρη συνέπεια και ακρίβεια στις 27 Οκτωβρίου θα κάνει ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν όλων των φίλων, συνεργατών και των ανθρώπων που καθημερινά κάνουν αυτό το χώρο να σφύζει από ζωή.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured