Δελτίο Τύπου

 oriental

Μετά την περσινή, ιδιαίτερα επιτυχημένη, πρώτη διοργάνωση, και εν μέσω μιας δύσκολης χρονικής συγκυρίας σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο για ολόκληρο τον κόσμο, το Measaf, από τις 13 – 16 Οκτωβρίου 2011 στους χώρους της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων Πειραιώς100, Γκάζι (αίθουσες «Τάκης Παπατσώνης» και «Κωνσταντίνος Καβάφης»), προτείνει και προβάλλει τη δουλειά και το έργο νέων,  φρέσκων καλλιτεχνών της Μέσης Ανατολής, με πάθος, ενθουσιασμό και άποψη για την τέχνη.
Με συμμετοχές από την Κύπρο, το Λίβανο, τη Συρία, την Ιορδανία, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Τυνησία και το Ιράκ, οι μουσικές, οι εικόνες, οι προβολές ταινιών και το θέατρο, συνδυάζονται αρμονικά και σχηματίζουν ένα μωσαϊκό που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.
Στη φετινή διοργάνωση, το Measaf φιλοξενεί και παρουσιάζει το Oriental Passion Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ oriental χορού που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στη γενικότερη προβολή του πολιτισμού των χωρών της Μέσης Ανατολής. Με τη συμμετοχή γνωστών και καταξιωμένων χορευτών και καθηγητών χορού από όλο τον κόσμο, το Oriental Passion Festival προβάλλει και εξοικειώνει το κοινό με την τέχνη και την αισθητική του oriental χορού.
Τελώντας υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης των Αθηνών και έχοντας ταυτόχρονα τη στήριξη πολλών φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού χώρου, το Measaf στηρίζει και προωθεί την ειρήνη στη Μεσόγειο, τη συνεργασία των χωρών και των ανθρώπων, την αλληλεγγύη, την ισότητα, το σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κάθε λαού. Οι εκδηλώσεις και τα δρώμενα  που φιλοξενεί, γίνονται αφορμές για ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, γνώσεων και αντιλήψεων μεταξύ πολιτισμών και ανθρώπων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα για τα live shows μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Measaf, www.measaf.com.
Η είσοδος για τις εκθέσεις τέχνης είναι ελεύθερη.
Τιμές εισιτηρίων για τα live shows και τις συναυλίες:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΟRIENTAL PASSION): 15€ (άνευ καθίσματος) & 20€ (με κάθισμα)
ΣΑΒΒΑΤΟ (MEASAF CONCERT): 12€ (άνευ καθίσματος) & 18€ (με κάθισμα)
ΚΥΡΙΑΚΗ (ORIENTAL PASSION): 15€ (άνευ καθίσματος) & 20€ (με κάθισμα)
ΠΑΣΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ: 35€ (άνευ καθίσματος) & 40€ (με κάθισμα)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured