V72_INEZ-AND-VINOODH_01_fpo

Οι Jessica 6 φτιάχτηκαν από πρώην μέλη των τρομερών Hercules & Love Affair - με τους οποίος είναι ακόμα φίλοι - τον κιμπορντίστα Morgan Wiley, τον μπασίστα Andrew Raposo και φυσικά την εκρηκτική Nomi Ruiz, το πιο σέξυ it-girl στην μουσική βιομηχανία (κι ας μην είναι καν κορίτσι). Τα πάντα βλέπεις στο συγκρότημα γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, σελέμπριτυ, μοντέλο, τραγουδίστριά τους, η οποία μάλιστα είναι τρανσέξουαλ - κάτι που δεν εμποδίζει τα αγόρια να μαζεύονται γύρω της σαν μέλισσες (σχεδόν ακούς το βζζζζ τους...).

Η τύχη τους χαμογέλασε αμέσως κάνοντας το πρώτο τους single 'White Horse' ένα από τα πιο αγαπημένα εναλλακτικά, χορευτικά hits του φετινού καλοκαιριού, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους 'See The Light' που περιείχε και την συνεργασία τους με τον Antony Hegarty (των διαβόητων Antony & The Johnsons) στο τραγούδι 'Prisoner Of Love', επιβάλοντάς τους σαν ένα από τα καλύτερα νέα συγκροτήματα της dance νεοϋορκέζικης σκηνής.

Με κριτικούς και κοινό στο πλευρό τους και μετά από ένα καυτό συναυλιακά καλοκαίρι που συμπεριλάμβανε εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, το συγκρότημα επισκέπτεται την χώρα μας στην πιο hot φάση της καριέρας του για 3 live shows σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ρόδο.

Presale Spot : Ticket House (Panepistimiou 42str)

Opening act : D:Tek & Tareq

JESSICA 6 [NEW-YORK, USA] LIVE @ KOO KOO MUSIC BAR (Iakxou 17str,Gazi - Athens)

Πέμπτη 22 Σεπτεμβείου 2011

Tickets on sale Thursday 8th of September...

Ticket Prices :
Limited e-tickets : 10 euros at jessicasix.eventbrite.com
Presale : 15 euros
Spot : 20 euros

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured