Δελτίο Τύπου

the_missio

Ο Wayne Hussey, o Craig Adams και ο Simon Hinkler ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και έρχονται στην Αθήνα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους για τη συμπλήρωση 25 χρόνων επιτυχημένης πορείας, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στο Fuzz Club.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη βραδιά καθώς οι Mission θα παρουσιάσουν τραγούδια μόνο από τα albums που ηχογράφησαν με το αρχικό line up! Το set, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Hussey «δεν θα έχει καθόλου καινούργια τραγούδια. Αυτό το show των Mission έχει να κάνει μόνο με τη νοσταλγία!»

Μαζί με τους Sisters Of Mercy (από τους οποίους, ως γνωστόν, προέρχονται ο Hussey και ο Adams), τους Cult και τους Fields Of The Nephilim, οι Mission αποτελούν ένα από τα εμβληματικότερα ονόματα στο χώρο του Gothic Rock.

Η αρχή έγινε με το θρυλικό “Wasteland” - με τους αιχμηρούς στίχους και το πρώτο Top 20 hit single του γκρουπ - για να ακολουθήσουν μία πληθώρα επιτυχημένων singles, - τα οποία θα ακούσουμε live και στην Αθήνα - όπως τα “Tower Of Strength”, “Butterfly On A Wheel”, “Garden Of Delight”, “Deliverance”, “Beyond The Pale”, “ Serpent’s Kiss”, “Stay With Me”, “Severina”, “Hand Across The Ocean”, “Like A Child Again”, “Never Again”, “Evangeline” κ.α., Κομμάτια - σταθμός τόσο για το ίδιο το γκρουπ όσο και για ένα ολόκληρο μουσικό κίνημα, που δυόμιση δεκαετίες μετά φαίνεται να το επηρεάζει ακόμα! More info: www.themissionuk.com

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
FUZZ live club
(Πατρ. Ιωακείμ 1 / Πειραιώς & Χαμοστέρνας / www.fuzzclub.gr)


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τιμή Εισιτηρίου: 25 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:
Public-Συντάγματος | Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366)

Online Sales: www.ticketarena.gr & www.viva.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured