Δελτίο Τύπου

SecondsToMars

H Spicy Entertainment και οι Thirty Seconds To Mars αποφάσισαν να μην αυξήσουν το εισιτήριο της γενικής εισόδου στο ταμείο της συναυλίας της Τετάρτης 6 Ιουλίου, ώστε αυτό να παραμείνει στα 40 ευρώ και  να μην αυξηθεί στα 55 ευρώ, όπως αρχικά  είχε ανακοινωθεί.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε στον άξονα των νέων χρηματοοικονομικών συνθηκών της χώρας. “Είναι λογικό, αυτονόητο και το λιγότερο που αυτή τη  στιγμή μπορούμε να κάνουμε”. Δήλωσε εκπρόσωπος του συγκροτήματος το οποίο ήδη βρίσκεται στη χώρα και εκδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον και συμπαράσταση για τις τρέχουσες καταστάσεις. 
Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του Jared Leto για την Ελλάδα, καθώς έχει ονομάσει την εταιρεία παραγωγής του από έναν ήρωα της Ελληνικής Μυθολογίας, τον πολύπαθο και επίμονο Σίσυφο.
Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Thirty Seconds To Mars, θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη «καλοκαιρινή» Πλατεία Νερού στο Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου. 

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!
Τιμές εισιτηρίων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΤα διακεκριμένα στην κερκίδα κοστίζουν 75 euro

Τα εισιτήρια στο Pitch A κοστίζουν 60 euro

Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα κοστίζουν 40 euro

ΤΑΜΕΙΟ Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα θα παραμείνουν 40 euro 

Σημεία προπώλησης

Μέχρι και την ημέρα της συναυλίας αγορά εισιτηρίων στο: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα)  

 Έως και την Τρίτη 05 Ιουλίου στις 21:00 αγορά εισιτηρίων στα:www.vodafoneCU.gr | www.vodafone.gr Σε όλα τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδαwww.ticketarena.gr | www.123merch.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured