Δελτίο Τύπου

internet_tango

Το Θέατρο του Λυκαβηττού θα μεταμορφωθεί -για λίγες ώρες την Δευτέρα 18 Ιουλίου – σε μια Μιλόνγκα (Milonga)! Το γνωστό και ιστορικό μπαρ της Αργεντινής. Στο σημείο συνάντησής τους λοιπόν, σε ένα τάνγκο μπαρ του Μπουένος Άϊρες, βλέπουμε τρία χορευτικά ζευγάρια και μια τραγουδίστρια που συναντιούνται μετά από καιρό για να «αφηγηθούν» με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο σύντομες ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν τους.

Κοφτές και αισθησιακές κινήσεις γεμάτες πάθος. Γεμάτες πόνο και χαρά. Κινήσεις που στροβιλίζονται στη σαγήνη και παρασύρονται από τον πόθο! Γιατί μόνο έτσι ο αργεντίνικος χορός του έρωτα, το Τάνγκο, ξέρει να ... εκφράζεται.

Έξι γνωστοί χορευτές, οι Πάμπλο Ογιέντα & Μπεατρίζ Ρομέρο (Pablo Ojeda & Beatriz Romero), οι Ντανιέλ Φερό & Λορένα Μέρμελσταϊν (Daniel Ferro & Lorena Mermelstein) και οι Χόρχε Ραμίρεζ & Νελίδα Μιλιόνε (Jorge Ramirez & Nélida Miglione) αλλά και μια σημαντική ερμηνεύτρια η Πατρίσια Νόρα (Patricia Nora) - που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Tango Passion - αναλαμβάνουν μέσα από τις αριστοτεχνικές χορευτικές τους κινήσεις αλλά και μέσα από τους ερωτικούς στίχους των τραγουδιών, να μας ... μυήσουν στο απόλυτο πάθος ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, στον πόνο εκείνου που χάνει ό,τι ποθεί, στην ερωτική απόγνωση με το εντυπωσιακό Tango Azul.


Την ορχήστρα- η οποία απαρτίζεται από πέντε σολίστες- διευθύνει ο γνωστός βιρτουόζος του μπαντονεόν (και όπως -συχνά - χαρακτηρίζεται, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς μουσικούς τάνγκο της γενιάς του) Λουτσιάνο Γιούνγκμαν (Luciano Jungman ).

Τις χορογραφίες και την δραματουργία του Tango Azul υπογράφουν η Σούζαν Λαντούα (Susanne Landua) και ο Φιλίπ Λιζόν (Philippe Lizon) - ένας ενθουσιώδης χορευτής τάνγκο και μαθητής του Μωρίς Μπεζάρ (Maurice Béjart).

Μικρές ερωτικές ιστορίες από δώδεκα καλλιτέχνες που ανεβαίνουν στη σκηνή του Λυκαβηττού την Δευτέρα 18 Ιουλίου για να τις «αφηγηθούν» μέσα από μια εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση μοιραίου πάθους. Του Tango Azul!

Προπώληση Εισιτηρίων:

PUBLIC, www.ticketservices.gr, Στοά Πεσμαζόγλου ( Πανεπιστημίου 39 )
*Θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο από την οδό Σαρανταπήχου για την μεταφορά προς το θέατρο Λυκαβηττού.

Τιμές Εισιτηρίων: 30€ & 40€
Εκπτωτικό εισιτήριο για νέους μέχρι 25 ετών & για άτομα άνω των 65 ετών (με επίδειξη ταυτότητας): 20€


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured