Δελτίο Τύπου

pavlidisnew

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς για δεύτερη εβδομάδα και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Voyage Jazz Group
“Ο Γύρος της Τζαζ σε 80 Λεπτά”

Μια πρωτότυπη μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους στο φεστιβάλ Ρεματιάς!

Δευτέρα 4 Ιουλίου

 Ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στον μαγικό κόσμο της τζαζ, γεμάτο ρυθμό κι ανατροπές αλλά και αστείρευτο ρεπερτόριο - με τον Ροζ Πάνθηρα να συναντά τον ΜάνοΧατζιδάκι αλλά και τον Αμερικανό Miles Davis - θα ζήσουν μικροί και μεγάλοι, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς, μέσα από την πρωτότυπη μουσική παράσταση του Αλέκου Χρηστίδη και της ομάδας του Voyage Jazz Group, “Ο Γύρος της Τζαζ σε 80 Λεπτά”.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διανύσει τη μοναδική διαδρομή της τζαζ, από τους αφρικάνικους ρυθμούς - που συνδέονται με τη γέννησή της - μέχρι σήμερα, να γνωρίσει τα διαφορετικά της στυλ στη διάρκεια του 20ού αιώνα (ραγκτάιμ, μπλουζ, μπούγκι-γούγκι, σουίνγκ, μπι-μποπ, κουλ τζαζ, φανκ, λάτιν κ.ά) και πολλούς από τους κορυφαίους εκπροσώπους της, ακολουθώντας απλώς τον διακεκριμένο περκασιονίστα Αλέκο Χρηστίδη και την ομάδα του, Voyage Jazz Group, αλλά και την εξαίρετη Πηνελόπη Τζανετάκη στο τραγούδι.

Από τη βραδιά δε θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα μοναδικά happenings!

Τιμή εισιτηρίου: 15e Γενική Είσοδος / 12e για παιδιά

Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Τρίτη 5 Ιουλίου

H συνέχεια έρχεται την Τρίτη 5 Ιουλίου, με τις απίθανες περιπέτειες της μικρής κόκκινης κατσαρίδας, που αγωνίζεται να κατακτήσει ένα στόχο ζωής, να ανέβει στο φεγγάρι. “Η Κατσαρίδα”, το έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου από το Θέατρο Νέου Κόσμου, είναι ένα εξωφρενικό, ντανταϊστικό, απολαυστικό μιούζικαλ δρόμου, που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα θεατρικά δρώμενα της Ελλάδας.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θοδωρής Πετρόπουλος, Σεραφείμ Ράδης

ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ

Τετάρτη 6 Ιουλίου

Την επόμενη ημέρα, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, η Γιασεμί Κηλαηδόνη πραγματοποιεί έναν υποκριτικό άθλο δυόμιση ωρών στο συγκλονιστική παράσταση “Μαράν Αθά” σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη από το θέατρο Μεταξουργείο, όπου η αναγνώριση του εαυτού μας γίνεται μέσα από την αναγνώριση του άλλου..

Πρωταγωνιστεί: Γιασεμί Κηλαηδόνη //

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies

Παρασκευή 8 Ιουλίου

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Ρεματιάς υποδέχεται έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς την ελληνικής ροκ, τον Παύλο Παυλίδη παρέα με τους The B-Movies. Ο Παύλος Παυλίδης, ανήσυχος δημιουργός και συνθέτης, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα  «Ξύλινα Σπαθιά» (με μεγάλες επιτυχίες όπως "Ο Βασιλιάς της σκόνης", "Λιωμένο Παγωτό"κ.α.), για να συνεχίσει (από το 2003) την πολύ επιτυχημένη σόλο πορεία του με πιο πρόσφατο κεφάλαιο το 4ο άλμπουμ του, «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει».  //
ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟY ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟY ΚΕΝΤΡΟY ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
28 Ιουνίου - 27 Ιουλίου
ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

*Για το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του φεστιβάλ: www.festivalrematias.gr

 

Ώρα Έναρξης Εκδηλώσεων: 21:00

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 15,00€
Παιδικές παραστάσεις: 12,00€ για παιδιά και 15,00€ για τους συνοδούς

Προπώληση Εισιτηρίων

Στα Βιβλιοπωλεία:
“Μικρός Κοραής” Ανδρ. Παπανδρέου 6, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890321
“Ευριπίδης” Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, 210 6800644

Στο ταμείο του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς

Τηλεφωνική πώληση εισιτηρίων στο 13855

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr/tickets

Οργάνωση - Παραγωγή
ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured