Δελτίο Τύπου

Judas_Priest_063

Την επόμενη Τρίτη 5 Ιουλίου, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα πραγματικά εντυπωσιακό line-up που καλύπτει πλήρως το φάσμα του metal και hard rock ήχου.
Οι “Θεοί του Metal” Judas Priest θα δώσουν την τελευταία συναυλία τους στην Αθήνα στα πλαίσια της τελευταίας ever παγκόσμιας περιοδείας τους Epitaph Tour και θα το κάνουν με εντυπωσιακό τρόπο: θα βρεθούν για πάνω από δύο ώρες επί σκηνής, θα παίξουν κομμάτια από όλη την τεράστια καριέρα τους και θα τα συνοδεύσουν με φαντασμαγορικά εφφέ (εκτοξευτήρες φωτιάς, αλυσίδες, κ.α.)
Οι Whitesnake του David Coverdale θα μας δείξουν για άλλη μια φορά το γιατί κάθε συναυλία τους στην χώρα μας συγκεντρώνει πλήθη οπαδών τους.
Οι κορυφαίοι Opeth θα μας παρουσιάσουν κομμάτια και από τον νέο, ακυκλοφόρητο δίσκο τους “Heritage”, ο οποίος αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Το πρόγραμμα της ημέρας είναι:


Karma Violens 17.15
Firewind 18.05
Opeth 19.10
Whitesnake 20.40
Judas Priest 22.20


Οι πόρτες ανοίγουν στις 15.30

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley: πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ.
Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς ο χώρος εξυπηρετείται τόσο από το Τραμ (στάση Αγ.Σκέπη) όσο και από τα Λεωφορεία που διασχίζουν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.

Εισιτήρια
Πωλούνται προς 50 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 58 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του συναυλιακού χώρου.
Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr, www.spicyentertainment.gr
Επικοινωνία με media: Σταύρος Στριλιγκάς, www.myspace.com/pragency

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured