Δελτίο Τύπου

Θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας ακριβώς την στιγμή που έχουν ανάψει τη φωτιά τους κάνοντας σύσσωμο τον μουσικό τύπο παγκόσμιως να παραμιλάει.
Πρόκειται για το δίδυμο των Dean Spunt και Randy Randall από το Los Angeles και η μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα πειραγμένο μείγμα indie rock και punk. Ακολουθούν ηχητικά τα μονοπάτια των μεγάλων Sonic Youth και Fugazi  παρουσιάζοντας συνθέσεις με μελωδίες τραβηγμένες στα άκρα, art punk αισθητική και γερές δόσεις από fuzz-αριστές κιθάρες.
Το 2007 κυκλοφορούν το EP Weirdo Rippers και φιγουράρουν στην 12η θέση της λίστας του Pitchfork με τα καλύτερα album εκείνης της χρονιάς. Ο θόρυβος που έχει αρχίσει να δημιουργείται γύρω από το όνομά τους έχει ως αποτέλεσμα την ένταξή τους στο roster της θρυλικής δισκογραφικής Sub Pop (Nirvana, Mudhoney, etc).
Το 2008 θα ακολουθήσει το πρώτο τους full length LP με τίτλο Nouns. Οι κριτικές ενθουσιώδεις με το περιοδικό Rolling Stone να το εντάσσει στη δική του λίστα με τα καλύτερα album της χρονιάς.
Το Everything in Between (2010) αποτελεί την τελευταία τους κυκλοφορία η οποία έρχεται για να απογειώσει της φήμη του συγκροτήματος που εδώ δείχνει πιο ώριμο από ποτέ.

Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured