Συνεχίζει να ανεβαίνει ο πήχης και του φετινού Rockwave προσθέτοντας πόντους στη μελλοντική διασκέδαση αυτών που θα επισκεφθούν τις δύο σκηνές του TerraVibe Park την Παρασκευή 1, Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουλίου.
 
Πέντε (5) ακόμα καλλιτέχνες έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ του line up του Rockwave Festival: Editors, Silvert Hoyem, Παύλος Παυλίδης & B Movies, Vassilikos, The Inspector Cluzo.

Στις δύο σκηνές του TerraVibe Park, θα εμφανιστούν συγκροτήματα που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ταλέντο, όραμα, στυλ και μοναδικότητα. Την Παρασκευή 1 Ιουλίου το indie rock κυριαρχεί σε όλες του τις αποχρώσεις και στις δύο σκηνές του Rockwave Festival.


Οι Editors, οι πρωταγωνιστές της βρετανικής εναλλακτικής σκηνής, έρχονται για να κυριαρχήσουν στο Terra Stage! Αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, με ιδιαίτερα δυναμική σκηνική παρουσία, δεν «βολεύεται» στα γνωστά, πειραματίζεται συνεχώς και εξελίσσεται!
Η αισθαντική φωνή του Tom Smith συνοδεύει άρτια τις μελωδικές και εκρηκτικές γραμμές της κιθάρας του Chris Urbanowicz, ενώ ο Russell Leetch με το μπάσο του και ο Edward Lay στα τύμπανα, ακολουθούν πιστά τις χορευτικές επιθυμίες του κοινού! Εκφράζουν μέσα από τους στίχους τους, καθημερινές καταστάσεις και συναισθήματα, με τα οποία ταυτιζόμαστε όλοι μας! Στη φετινή τους εμφάνιση στο Rockwave θα καλύψουν όλο το μουσικό φάσμα της καριέρας τους και θα μιλήσουν κατευθείαν στις καρδιές μας!

Οι Inspector Cluzo δίκαια θεωρούνται το πιο ανατρεπτικό rock ντουέτο στον κόσμο, μιας και παίζουν ροκ ...χωρίς μπάσο. Ο μπασίστας τους δεν εμφανιζόταν στις πρόβες και αποφάσισαν να του δώσουν...μόνιμη άδεια. Με δύο albums ήδη στο ενεργητικό τους, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου και τη φήμη ότι «συνθλίβουν» τα τύμπανα στο φινάλε των live τους, περιμένουμε να τα «σπάσουν» και στο Terra Stage, στην έναρξη του φετινού Rockwave.

 
Στο Vibe Stage την πρώτη ημέρα του Rockwave θα πρωταγωνιστήσουν σύγχρονοι ροκ καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ένα ιδιαίτερo μουσικό στίγμα με τις ξεχωριστές φωνές τους και τη δυναμική παρουσία τους: Sivert Hoyem, Παύλος Παυλίδης, Vassilikos.

O Sivert Hoyem, ο χαρισματικός ηγέτης και συνθέτης των Madrugada, θα προσγειωθεί σαν headliner στο Vibe Stage και θα μας απογειώσει με τον γνήσιο ροκ λυρισμό του! Άλλωστε έχει αποδείξει ότι πάνω στη σκηνή βγάζει ότι έχει μέσα στη ψυχή του και μαγεύει το κοινό. Ατόφιες κιθάρες, υποβλητική βαθιά φωνή, παρουσία που ξεχειλίζει από ενέργεια, μας προτρέπει να φτιάξουμε το δικό μας διαστημόπλοιο για “Moon Landing” σε άλλες μουσικές ατμόσφαιρες...

Ο Παύλος Παυλίδης έρχεται με την παρέα του, τους B-Movies, για να μας ταξιδέψει με τις δημιουργίες του. Ο ευαίσθητος δημιουργός και ανήσυχος συνθέτης, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα «Ξύλινα Σπαθιά» και από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή. Με ήχο άλλοτε μελωδικό και άλλοτε έντονα ηλεκτρικό τραγουδά για έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα που δεν παύει να ονειρεύεται και να ελπίζει.

Ο Vassilikos, είναι ο τολμηρός καλλιτέχνης που με την ‘vintage” φωνή του, δίνει νέα πνοή στα τραγούδια που ερμηνεύει. Καταφέρνει να τα μεταμορφώσει προσθέτοντας τη δική του φρέσκια ματιά και τα κάνει να ακούγονται σαν να γράφτηκαν σήμερα. Δημιουργός και ερμηνευτής των Raining Pleasure, συγκρότημα με εικοσαετή παρουσία που έβαλε τη σφραγίδα του στην ελληνική αγγλόφωνη σκηνή με δύο σημαντικά albums, το Flood & το Reflections – όπου προτείνει τη δική του μουσική ανάγνωση στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι. Ο Vassilikos, με τον μοναδικό τρόπο που προσεγγίζει τα τραγούδια και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του θα μας αποδείξει γιατί θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured