Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση που ακολούθησε την  ανακοίνωσης της συναυλίας των Thirty Seconds to Mars και με δεδομένα τα στοιχεία της δυναμικής προπώλησης, η απόφαση ήταν μονόδρομος  και πλέον η πιο δυναμική μπάντα του πλανήτη  θα μας παρουσιάσει το εκρηκτικό τους show, την Τετάρτη 6 Ιουλίου σε νέο χώρο στην Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.
 
Η μεταφορά της μεγαλειώδους αυτής παραγωγής από το Γουδί στην Πλατεία Νερού, κρίθηκε παραπάνω από αναγκαία μιας και η ιδιαίτερα θερμή υποδοχή του κοινού, με βάση την προπώληση των εισιτηρίων, ωθούν τη διεξαγωγή της σε νέο, μεγαλύτερο χώρο. Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ισχύουν κανονικά, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στα γνωστά σημεία και θα ισχύουν τα ίδια εισιτήρια, με τις ίδιες τιμές για οποιαδήποτε κατηγορία.
 
Η Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό  Πόλο  Φαλήρου, λόγω της τοποθεσίας και της αρχιτεκτονικής της έχουν τη δυνατότητα προσφέρουν την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία, για το εκπληκτικό show που θα μας παρουσιάσουν οι Thirty Seconds to Mars.

Το νέο stadium-rock γκρουπ του πλανήτη. Τώρα που συμβαίνει, θα είναι εδώ, κατευθείαν από το μέλλον, τον Ιούλιο, στην καρδιά της Αθήνας !!!THIRTY SECONDS TO MARS

MARS FACTS:
 
. Oι Thirty Seconds to Mars έχουν πουλήσει περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.
. Το συγκρότημα σχηματίστηκε από τα αδέρφια Jared και Shannon Leto οι οποίοι υπέγραψαν το 1998 στην Virgin Records.
. Tα video τους έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια views  στο YouTube.
. Για τις ανάγκες του video clip του A Beautiful Lie, το συγκρότημα  ταξίδεψε 200 μίλια βόρεια του Αρκτικού Κύκλου.
. Το "From Yesterday" ήταν το πρώτο Αμερικάνικο μουσικό video που γυρίστηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
. Οι Thirty Seconds to Mars έχουν κερδίσει δεκάδες βραβεία, ανάμεσα στα οποία ένα MTV Video Music Award, τρία MTV EMA's, MTV Latin, Asia και Australia Awards, Fuse Award, και τρία Kerrang! Awards.
. Οι Thirty Seconds to Mars έχουν 42 εκατομμύρια plays στο MySpace και περισσότερους από ένα εκατομμύριο fan στο iLike/Facebook.
.Με το άλμπουμ τους A Beautiful Lie βρέθηκαν στο Top 5 Modern Rock με 2 single: "From Yesterday" και "The Kill"
. Το "The Kill" σημείωσε ρεκόρ παραμονής στο αμερικανικό Modern Rock radio chart, καθώς παρέμεινε για περισσότερες από 50 εβδομάδες το 2006.
.Το  www.abeautifullie.org δημιουργήθηκε ως bulletin board για την εκπαίδευση του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα και την καθοδήγηση σχετικά με τρόπους δράσης.
. Από το 2005 το συγκρότημα έχει δώσει πάνω από 500 συναυλίες παγκοσμίως, ενώ έχει συμμετάσχει στα φεστιβάλ Lollapalooza (Η.Π.Α.), Pinkpop (Ολλανδία), Download και Give It a Name Festival  (Μ. Βρετανία), Rock Am Ring/Rock Im Park (Γερμανία) αλλά και στο  Summer Sonic (Ιαπωνία).
 
 
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Διακεκριμένα στην κερκίδα 75euro,

Pitch A 60euro,

Αρένα Γενικής εισόδου 40euro προπώληση και 55euro στο ταμείο
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured