Το τραγούδι "Έλα Και Ράγισε Τον Κόσμο Μου" έκανε πέρυσι μεγάλη ραδιοφωνική αίσθηση, συστήνοντας ευρέως την ξεχωριστή φωνή της Βιολέτας Ίκαρη από την Ικαρία. Στις σελίδες μας, βέβαια, ο Χάρης Συμβουλίδης είχε στη συνέχεια αρκετές ενστάσεις για τα όσα άκουσε στο δισκογραφικό της ντεμπούτο (2018), που επίσης ονομάστηκε Έλα Και Ράγισε Τον Κόσμο Μου (δείτε την κριτική του εδώ).

Δεν παύει ωστόσο το γεγονός μιας άξιας νέας γυναικείας φωνής, στη συνέχεια είδαμε μάλιστα την Ίκαρη να στέκεται με επιτυχία και συναυλιακώς, συναντώντας την Ελένη Βιτάλη και το συγκρότημα ΤΖΟΥΜ στο πρόγραμμα «Η Βεγγέρα της Ελένης».

Απόηχος αυτής της συνεργασίας, είναι τώρα η "Παλιοτρεχαντήρα", μια διασκευή του Νίκου Ξύδη σε παλιό δωδεκανησιακό τραγούδι με «θαλασσινό» περιεχόμενο, με τη Βιολέτα Ίκαρη και τους ΤΖΟΥΜ στα φωνητικά: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Φώτης Φωτόπουλος.

Την ενορχήστρωση υπογράφουν ομαδικά οι συντελεστές, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Νίκο Ξύδη. Η "Παλιοτρεχαντήρα" κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από τη Feelgood.

{youtube}1FTXmvnutXU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured