φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Είναι οι τελευταίες μέρες συγκέντρωσης στοιχείων, προκειμένου να σχηματιστεί οριστικά η δικογραφία γύρω από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία συντάραξε την κοινή γνώμη στα τέλη του 2018. 

Καθώς η τακτική ανακρίτρια Ρόδου προσθέτει όσα προέκυψαν από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα όσα παρείχε το Facebook (ύστερα από επίσημο αίτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο αντίστοιχο υπουργείο των Η.Π.Α.), την υπόθεση φέρνει ξανά στο προσκήνιο και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τη φωνή της Ελένης Δήμου: το λένε "Μαύρο Τριαντάφυλλο" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ. 

Το "Μαύρο Τριαντάφυλλο" είναι σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Γερμανού, με την ενορχήστρωση και την παραγωγή να υπογράφεται από τον Βασίλη Τσεντούρο. Το τραγούδι κυκλοφορεί για την ώρα μονάχα ως ψηφιακό single, από την Cobalt Eclectic. 

Οι συντελεστές κοινοποιούν το νούμερο 15900 (τηλεφωνική γραμμή SOS - Βία Κατά Των Γυναικών) και εκφράζουν την ελπίδα «να πάψουμε να μετράμε θύματα».

Η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, φοιτήτρια στη Ρόδο, έπεσε θύμα ιδιαίτερα βάρβαρης δολοφονίας, για την οποία έχουν συλληφθεί και θα δικαστούν 2 νεαροί ηλικίας 19 και 21 ετών. Η υπόθεση έφερε στο προσκήνιο τη βία κατά των γυναικών στην κοινωνία μας, υπήρξε μάλιστα και καταιγισμός υβριστικών μηνυμάτων στο προφίλ της νεκρής, μετά τη δημοσιοποίηση της δολοφονίας της. Η αστυνομία ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι βρήκε τον αποστολέα και οι γονείς της Τοπαλούδη επιβεβαίωσαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον της -διότι, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε ως τώρα οι περισσότεροι, αποστολέας ήταν τελικά μια γυναίκα από την Αττική.

{youtube}73bWCODc7W4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured