Συνεχίζουν τον δρόμο τους προς το πρώτο τους άλμπουμ οι Strawberry Pills, που είναι πλέον ανάμεσα στα πιο αναμενόμενα της εγχώριας σκηνής. 

Αυτές λοιπόν τις μέρες, έδωσαν στη δημοσιότητα το καινούριο τους τραγούδι "Icarus", παραμένοντας στο γνώριμο cold wave ύφος: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Άρης Αθάνατος, «πειράζοντας» το πρόσφατο (Μάρτιος) live του αθηναϊκού ντουέτο στη Death Disco. 

Τη μουσική στο "Icarus" συνυπογράφει το ντουέτο (Αντώνης Κωνσταντάρας, Valisia Odell) παρέα με τον μουσικό και εικαστικό Αριστομένη Θεοδωρόπουλο -γνωστό στην εγχώρια δισκογραφία και ως FEF. Οι στίχοι ανήκουν στη μπάντα, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο Πάνος Τσεκούρας. 

Το "Icarus" κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από την Just Gazing Records. Οι Strawberry Pills θα συμμετάσχουν φέτος το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2019 (στην 3η του ημέρα, Κυριακή 9 Ιουνίου, στη Γεωπονική), ενώ τον Αύγουστο θα μεταβούν στην Κεφαλονιά για το Saristra Festival 2019.

{youtube}KEMKIY56CWo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured