news.team

Δεν υπάρχει άνθρωπος πλέον στην Ελλάδα που να μην έχει ακούσει κάπου το "Mama?", τη μεγάλη επιτυχία του Sin Boy με τον Madclip και τον Υποχθόνιο, χάρη στην οποία πολλοί ακροατές μεγαλύτερων ηλικιών έκαναν ουσιαστικά την πρώτη τους επαφή με το reggaeton και (πιο έμμεσα) με το trap φαινόμενο που σαρώνει διεθνώς το σύγχρονο χιπ χοπ.

To "Mama?" έφτασε μέχρι και στα αυτιά του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει γι' αυτό, όταν συνάντησε τον Υποχθόνιο το βράδυ της Τετάρτης. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Γκάζι, στα πλαίσια εκδήλωσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Η φράση "δεν είναι μαμά" σημαίνει "φτιαγμένος"», εξήγησε στον Πρωθυπουργό ο Υποχθόνιος, σχολιάζοντας ότι το τραγούδι αναφέρεται γενικότερα στο ζήτημα της οικογενειοκρατίας. Παρών στο πηγαδάκι τους ήταν μάλιστα και ο γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος κατεβαίνει Ευρωβουλευτής με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στα πλαίσια της ίδιας εκδήλωσης, ο Υποχθόνιος συναντήθηκε και με την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ρένα Δούρου, όπως και με τον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος για τον Δήμο Αθηναίων, Νάσο Ηλιόπουλο. Δεν έγινε γνωστό αν ρώτησαν κι εκείνοι κάτι για το "Mama?".

{youtube}DL9X5u-wDgw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured